Nepoata Reginei Elisabeta, în fustă mini. O apariţie prea curajoasă?

11 iunie 2018   Royals

Ştim cu toţii cum e cu protocolul regal! Nu ai voie să apari, în public, oricum, dacă faci parte din familia regală. Ei bine, Prinţesa Beatrice pare să se fi abătut de la această regulă, fiind surprinsă, în oraş, purtând o fustă-mini!

Prinţesa Beatrice, la Trooping the Colour

Când eşti a opta în linia de succesiune la tronul britanic, probabil este mai relaxată. Aceasta pare să fie explicaţia conform căreia Prinţesa Beatrice (29) s-a abătut de la cutumele regale şi a îmbrăcat, în public, un outfit mai mult decât revelator.

Prea sexy?

Dacă la evenimentele familiale poartă outfituri conservatoare, la o ieşire în oraş, cu prietenii, Prinţesa Beatrice de York a ales să poarte o fustă mini, care-i lăsa la vedere picioarele lungi, şi un sacou alb, supradimensionat. Superbul blazer era achiziţionat de la brandul spaniol Zara şi a costat doar 89 de dolari, în timp ce fusta mini, din piele neagră, nu purta vreo semnătură celebră. Ea şi-a completat look-ul cu pantofi stilettos negri şi un clutch asortat. Ce spuneţi, e prea sexy outfitul pentru o nepoată de-ale Reginei Elisabeta?

Mai multe