Nepoata reginei, Prinţesa Beatrice, are un iubit nou? Iat-o în compania unui bărbat misterios!

26 februarie 2018   Royals

În timp ce sora sa are programată nunta în toamna acestui an, Prinţesa Beatrice nu dă semne că se grăbeşte să ajungă la altar. De fapt, nepoata reginei nu are nici măcar o relaţie amoroasă oficială. Totuşi, paparazzi au surprins-o în compania unui bărbat misterios!

El e noul ei iubit?

E foarte discretă cu viaţa ei privată, de aceea, poate, nu ştim decât despre relaţia de zece ani cu Dave Clark, de care s-a despărţit, însă, acum mult timp. Totuşi, paparazzi par să fi aflat că Prinţesa Beatrice are o relaţie amoroasă, de care nu e pregătită să vorbească încă.

Aceasta a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla într-o maşină alături de un bărbat misterios. Chipurile, cei doi au luat cina în restaurantul Mateo, din West Hollywood. Bărbatul în cauză era îmbrăcat casual, cu o jachetă închisă la culoare şi-un tricou negru, iar Beatrice purta un outfit neglijent, poate pentru a nu ieşi prea mult în evidenţă.

Prinţesa Beatrice şi fostul ei iubit, Dave Clark

Încercând să se ferească de ochii indiscreţi şi de bliţurile aparatelor de fotografiat, Beatrice (29) şi respectivul bărbat păreau destul de apropiaţi. Să fie, aşadar, noul iubit al nepoatei Reginei? Ne vom convinge de asta, cel mai probabil, la nunta surorii sale, Prinţesa Eugenie.

foto: Getty Images

Mai multe