Nepoatele Regelui, Zara și Eugenie, petele de culoare de la Royal Ascot. Una dintre ele a fost criticată

19 iunie 2024   Royals

Familia regală britanică s-a reunit, ieri, în prima zi a celebrelor curse de cai de la Royal Ascot, prilej pentru noi să ne delectăm cu cele mai frumoasa ținute de ceremonie.

În lipsa lui Kate Middleton, prezențele feminine marcante au fost, pe lângă Regina Camilla, nepoatele Regelui Charles, Zara Tindall și Prințesa Eugenie.

Zara Tindall a câștigat puncte serioase la nivel vestimentar. Aceasta a arătat uimitor într-un ansamblu galben, de vară, sosind la curse alături de soțul ei, Mike Tindall.

Fiica Prințesei Anne, în vârstă de 43 de ani, a ales pentru acest eveniment o rochie elegantă, cu nasturi, guler ascuțit și mâneci bufante.

Mamă a trei copii, Zara a arătat cât se poate de șic grație acelei pălării plate din ratan, purtate într-o parte, în timp ce părul și l-a coafat într-un coc la nivelul gâtului. Și restul accesoriilor, pantofii și geanta plic, au fost bine alese, în ton cu piesa vedetă a ținutei sale, fabuloasa rochie galbenă.

Mulți critici vestimentari au observat o schimbare în bine din punct de vedere stilistic la Zara Tindall, în ultima vreme, semn că fiica Prințesei Anne e posibil să-și fi schimbat stilistul.

În aceeași primă zi de Royal Ascot a fost prezentă și fiica cea mică a Prințuui Andrew, Eugenie, care-a abordat o ținută mai îndrăzneață decât cea a verișoarei sale.

Prințesa Eugenie a ales o rochie verde pastel de Diane von Furstenberg, cu un decolteu răsucit și o fustă fluidă. Ea și-a combinat rochia cu o pereche de pantofii Aquazzura, unul dintre designerii ei preferați de încălțăminte, și două accesorii pentru cap: un fascinator plat și înclinat și o clemă de păr gigantică în formă de bujor.

Mulți dintre fanii regali au taxat, însă, alegerea vestimentară a lui Eugenie: rochia, deși frumoasă, nu se așază într-un mod prea fericit la nivelul bustului său, creând o serie de cute suplimentare și inestetice.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe