Nici nu s-a întors bine la Monaco, c-a şi plecat. Fotografii cu o Prinţesă Charlene total schimbată, pe aeroportul din Nisa

8 aprilie 2022   Royals

Nici nu s-a întors bine la Monaco, că au şi început să apară zvonurile cum că Prinţesa Charlene ar fi părăsit, din nou, principatul.

La mijlocul lunii martie, palatul monegasc a anunţat că Charlene s-a întors la familia ei după ce a petrecut trei luni internată într-o clinică de recuperare din Elveţia. Ei bine, pe 21 martie, soţia Prinţului Albert era fotografiată îmbarcându-se într-un avion privat pe aeroportul din Nisa, Franţa, cu o destinaţie necunoscută.

Fotografiile realizate de la distanţă şi difuzate de canalul TV german RTL o arătau pe Charlene cu un look total schimbat, cu părul tuns scurt şi vopsit blond platinat. De când palatul princiar a anunţat revenirea prinţesei alături de Prinţul Albert şi gemenii lor, Jacques şi Gabriella, nicio imagine nouă cu Charlene n-a fost publicată astfel încât să certifice întoarcerea acesteia în principat.

În schimb, zvonistica a luat amploare. Se spune ba că Charlene s-ar fi instalat singură la castelul Roc Agel de pe Coasta de Azur, reşedinţă pe care Prinţul Rainier a cumpărat-o pentru Grace Kelly, ba că soţia lui Albert îşi caută casă în Elveţia, în care să locuiască permanent.

Cert este că aceasta n-ar mai avea de gând să-şi continue viaţa la Monaco, lângă Prinţul Albert, de care umblă vorba c-ar vrea să divorţeze.

Foto: RTL, Profimedia, Getty Images, Instagram

Mai multe