Nicolae și Alina-Maria ai României, eleganți la o nuntă nobilă în Germania. Alina a schimbat două ținute

22 august 2024   Royals

Weekendul trecut, Alina-Maria și Nicolae ai României au fost oaspeții cu ștaif de la ceremonia de nuntă a Contesei Elisabeth von Merveldt și a lui Ghislain d'Adesky, fiul baronului François d'Adesky.

Se pare că pe mirii cu origini nobile și pe cuplul regal român îi leagă o frumoasă prietenie, așa cum a evidențiat și nepotul Regelui Mihai, în postarea lui pe Facebook, însoțită de o serie de imagini de la nunta din localitatea Ascheberg-Herbern, Germania.

Această căsătorie a reflectat armonia diverselor origini familiale ale soților: mireasa, al cărei tată este din Germania și mama ei din Belgia, și mirele, născut dintr-un tată belgian-ruandez și o mamă franco-britanică. După ce amândoi au trăit în multe țări, mirii și-au adunat în jurul lor prietenii din toata lumea pentru a sărbători cea mai frumoasă zi din viața lor de până acum, scrie Nicolae în mesajul său.

Petrecerea de nuntă a avut loc la Castelul Westerwinkel din Westfalia, reședința părinților Contesei Elisabeth von Merveldt.

Printre invitați s-au numărat multe familii mari din Westfalia, precum și reprezentanți ai nobilimii europene. Am avut bucuria de a-i reîntâlni pe Principesa Anita Hohenberg, strănepoata arhiducelui Franz Ferdinand, rudă apropiată cu Regina Ana, și pe doi dintre copiii acesteia, mai scrie Nicolae al României.

Alina-Maria a fost foarte elegantă la această nuntă, alegând o rochie midi, muștar, cu un imprimeu boho, și pălăria aferentă nunților aristocrate. Mai târziu, soția nepotului Regelui Mihai și-a schimbat prima ținută cu una de seară, și anume o rochie lungă, vaporoasă și delicată, albă cu imprimeu negru, în timp ce soțul ei a ales un smoking pentru recepția de nuntă de la castel.

Alina-Maria a României și-a păstrat machiajul și coafura discrete, așa cum face de obicei, fiind o prezență rafinată, care nu are nevoie de multe artificii pentru a arăta elegant. 

Foto: Facebook

Mai multe