Noi dezvăluiri regale, de la Palat. Nepotul Regelui Charles rupe tăcerea: ”Este foarte frustrat acum”

27 martie 2024   Royals

Singurul fiu al Prințesei regale Anne a acordat un interviu interesant, în aceste momente de criză ale monarhiei britanice.

Într-un nou interviu, Peter Phillips, cel mai mare nepot al Reginei Elisabeta, a discutat despre problema pe care o traversează Regele Charles, un adevărat necaz!

Se pare că monarhul britanic ar fi foarte dezamăgit de evoluția lentă a vindecării sale!

Cancerul este o boală sinuoasă, care răpește mult timp în procesul de vindecare. Iar acest lucru îl frustrează pe Charles. Suveranul este nerăbdător să fie bine și în slujba națiunii care l-a proclamat rege. Însă știm cu toții că nu e de joacă deloc cu boala. Aceasta își face mendrele ei și nu îl întreabă pe pacient dacă îi convine sau nu.

Cert este că de la Crăciun încoace, necazurile s-au instalat la Palatul Buckingham

În câteva zile membrii regali vor sărbători Paștele, mult mai slăbiți fizic și mental, însă făcând tot posibilul fiecare să-și aducă aportul, susținerea.

Membrii regali care au stat mai în umbră până acum încep să apară, pentru a consolida monarhia slăbită.

Într-un nou interviu, Peter Phillips, nepotul cel mai mare al regretatei Regine Elisabeta, a discutat despre starea lui Charles și despre experiența lui din ultimele luni.

Peter Phillips a acordat un interviu pentru Sky News Australia, împărtășind că, deși Regele Charles este bine dispus, recuperarea reprezintă o mare provocare. „Cred că, în cele din urmă, este foarte frustrat. Este frustrat că nu poate să acționeze liber, să facă tot ce vrea, tot ce își propune”, a spus Phillips.

„Dar el este foarte pragmatic și înțelege că în această perioadă, este nevoie să se concentreze pe sine, să se prioritizeze.”, a mai spus nepotul său, unicul fiu al Prințesei regale Anne.

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer nedezvăluită încă din februarie. Diagnosticul a venit la câteva zile după ce Charles a suferit o intervenție de corectare a prostatei mărite, în ianuarie.

Tratamentul anticanceros l-a determinat să se retragă din viața publică, deși el continuă să își îndeplinească unele îndatoriri regale uzuale, cum ar fi întâlnirile regulate cu prim-ministrul Rishi Sunak.

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe