Noi informaţii legate de sănătatea Prinţesei Charlene de Monaco. Cât timp mai stă aceasta internată?

28 ianuarie 2022   Royals

Săptămâna aceasta a împlinit 44 de ani, însă anivesarea ei aproape c-a trecut neobservată.

Prinţesa Charlene de Monaco n-a mai dat de ceva vreme vreun semn de viaţă, nici măcar pe pagina ei de Instagram. În ziua în care soţia lui Albert a împlinit 44 de ani, a fost încărcat pe contul ei un filmuleţ aniversar cu fotografii din viaţa prinţesei şi un mesaj de “La mulţi ani” care n-a fost scris, evident, de către ea.

Când aceasta a lipsit şi de la evenimentele prilejuite de cea mai mare sărbătoare religioasă din Monaco, Sfântul Devote, pe 26 şi 27 ianuarie, palatul princiar s-a simţit dator să aducă noi lămuriri legate de starea ei de sănătate. Am aflat, aşadar, că recuperarea prinţesei continuă într-un ritm satisfăcător şi încurajator.

Cu toate acestea, mai este nevoie de alte săptămâni până când recuperarea şi tratamentul dentar pe care-l urmează să fie complete. Palatul a cerut încă o data monegascilor să respecte intimitatea cuplului princiar, astfel încât prinţesa internată de la mijlocul lunii noiembrie anul trecut să se recupereze fizic şi psihic în linişte.

La sărbătorea Sfântului Devote, Prinţul Albert a participat însoţit de copiii lui, gemenii Jacques şi Gabriella, şi de sora lui mai mare, Prinţesa Caroline, care-i ţine locul Prinţesei Charlene, cât timp aceasta lipseşte de la îndatoririle princiare.

Foto: Profimedia

Mai multe