Noua rutină sâcâitoare din viața lui Kate. Va face față prințesa schimbărilor din familia ei?

19 septembrie 2024   Royals

Viitoarea regină traversează o nouă perioadă din viața ei, iar schimbările majore care au loc în sânul familiei sale pot fi destul de „sâcâitoare” pentru cea care de-abia și-a terminat tratamentul anti-cancer și încearcă să facă față provocărilor care au apărut în ultima vreme.

Kate Middleton a avut un an complicat până acum, cu diagnosticul primit la începutul anului și tratamentul deloc simplu pe care l-a urmat până recent. În timpul vacanțelor școlare, Prințesa de Wales și soțul ei, Prințul William, au petrecut momente minunate împreună cu cei trei copii ai lor, prințul George (11), Prințesa Charlotte (9) și Prințul Louis (6), lucru care i-a permis lui Kate să-și încarce bateriile și să se odihnească după ședințele de chimioterapie făcute.

În primă instanță, familia a petrecut timpul în casa lor din Norfolk, care le-a fost făcută cadou de regretata Regină Elisabeta a II-a când Kate și William s-au căsătorit. Apoi, au călătorit până în Aberdeenshire, ca să fie împreună cu Regele Charles, de asemenea afectat de cancer, în Castelul Balmoral. Iar acum Kate trece printr-o nouă trasformare, una pe care o cunosc părinții din întreaga lume.

Laura Whitwood, directoarea unei școli din UK, a dezvăluit pentru revista Hello că începutul de an școlar poate fi „sâcâitor” și epuizant pentru Kate, care și-a văzut copiii întorcându-se în bănci la Școala Lambrook.

„Nu trebuie să uităm ce tranziție majoră este pentru copii începutul unui nou an școlar, iar asemenea moment are adesea o importanță mai mare pentru părinți”, a ținut să precizeze expertul, care a punctat că trecerea de la libertatea simțită în vacanța de vară la programul strict de școală poate fi greu de făcut, mai ales atunci când timpul petrecut de copii cu părinții lor se scurtează.

Kate este un părinte implicat în fiecare aspect din viața copiilor ei și se adaptează acum noii rutine școlare, dar și faptului că apucă să-și vadă copiii mai rar. „Simplul fapt că trebuie să se organizeze din timp, să pregătească uniformele, prânzul copiilor, penarele și orarul fiecărui copil… este destul de obositor. Lista lucrurilor pe care Kate le are acum de făcut a crescut simțitor”, a conchis directoarea unei școli britanice.

Această schimbare din viața unei familii poate fi simțită destul de pregnant de către părinți, ne informează expertul. Însă nu vine doar cu lucruri epuizante, ci poate veni și cu un răgaz pentru părinți, care, cel puțin teoretic, au posibilitatea acum de-a se concentra mai mult asupra lor decât asupra celor mici, care, pe timpul verii, erau tot timpul prezenți.

Docamdată, programul lui Kate Middleton nu s-a aglomerat cu evenimente oficiale, cu toate că prințesa a anunțat că a încheiat tratamentul și de-abia așteaptă să se întoarcă la lucru. Dar viitorul sună bine pentru viitoarea regină.

Ea speră să participe, alături de restul familiei regale, la Remembrance Sunday, care se va desfășura pe 10 noiembrie, apoi la concertul de colinde de Crăciun. Și, între timp, va avea grijă de copiii ei ca până acum, cu maximă responsabilitate și dăruire. Chair dacă, din când în când, asemenea lucru devine obositor.  

foto - Profimedia

Mai multe