Noul bebeluș regal român, botezat cu porțile închise. Sora lui Nicolae a cerut ca totul să fie privat

21 octombrie 2024   Royals

În urmă cu patru zile, familia regală română uimea pe toată lumea cu anunțul venirii pe lume al unui nou bebeluș regal, al patrulea nepot al Principesei Elena, sora Margaretei a României.

Iar anunțul nașterii acestui bebeluș s-a făcut la distanță de câteva luni bune de evenimentul în sine. Într-adevăr, fiica Principesei Elena, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, a născut un băiat, numit Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Marea Britanie) în ziua de 23 mai 2024.

Sora mai mică a lui Nicolae al României și soțul ei, Kurt, au făcut publice acum patru zile și câteva fotografii cu fiul lor nou-născut, anunțând că botezul acestuia urmează să aibă loc pe 20 octombrie, adică duminica trecută, într-un cadru privat.

Și, spre deosebire de alte evenimente regale de acest fel, cum ar fi botezurile copiilor lui Nicolae al României - cel care i-a dăruit mamei sale nu mai puțin de trei nepoți, cel mai mare dintre aceștia, o fiică, fiind născută în afara căsătoriei, de la botezul acestui nou bebeluș regal nu a fost făcută publică nicio imagine. Încă...

Cunoscută fiind discreția cu care își duce existența în Anglia sora lui Nicolae, Elisabeta Karina, o tânără în vârstă de 35 de ani despre care nu se știa până acum nici că s-a căsătorit, era de așteptat ca aceasta să nu vrea să-și expună public acest moment important din viața ei.

Evident că fratele Elisabetei, Nicolae al României, a postat un mesaj public de felicitări pentru sora sa: Mă bucur enorm de mult pentru sora mea, Elisabeta Karina, și soțul ei, Kurt, pentru nașterea copilului lor, Augustus Mihai, în acest an, pe data de 23 mai. Felicitări! Să vă trăiască!

Elisabeta Karina, a doua în ordinea de succesiune la șefia Casei Regale române, după mama ei, s-a născut pe 4 ianuarie 1989 și este fiica Principesei Elena a României și a reputatului profesor britanic de geografie Robin Medforth-Mills, care a lucrat un timp în cadrul Organizației Națiunilor Unite și a decedat în anul 2002.

Deși este a doua în ordinea de succesiune la Coroana României, Elisabeta-Karina nu are oficial titlul de Principesă. Sora mai mică a lui Nicolae locuiește în prezent în Marea Britanie și este o prezență discretă în spațiul public românesc.

Chiar dacă aceasta a fost inclusă în succesiunea la Coroană și Nicolae scos din ea, cei doi frați au o relație foarte apropiată, Elisabeta-Karina fiind singura membră a familie regale române prezentă la botezul lui Mihai, mezinul lui Nicolae al României.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe