Noul proiect al lui Meghan Markle ar putea să-i ruineze cariera! Aceasta nu a fi singura consecință

27 septembrie 2023   Royals

Se crede că Meghan Markle se pregătește să calce pe urmele soțului ei, Prințul Harry, fosta actriță scriindu-și, se pare, propriile memorii explozive.

Se întețesc zvonurile potrivit cărora Meghan Markle lucrează la propria carte de memorii, notează Mirror. Cu toate acestea, un expert a avertizat că ar putea fi dăunător pentru cariera ei. Ducesa de Sussex nu a confirmat încă niciun plan de a-și scrie propria carte, dar se crede că va călca pe urmele soțului ei, prințul Harry, care și-a lansat cartea de memorii bombă Spare la începutul acestui an.

Expertul Mark Boardman a declarat că fosta actriță ar crea un val impresionant de vânzări la nivel mondial dacă ar lansa o carte de memorii, dar a spus că acest fapt nu ar fi lipsit de riscuri.

Când Prințul Harry și-a lansat cartea, a primit păreri împărțite. Cartea „Spare” conținea o serie de afirmații șocante despre familia regală, Harry deschizându-se în legătură cu moartea mamei sale, prințesa Diana, și cu relația sa distrusă cu fratele său, prințul William. Deși a bătut recordul Guinness World Record pentru cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, sursele au susținut, de asemenea, că Harry a fost evitat de familia și prietenii săi din Marea Britanie în urma lansării. Mark a spus că Meghan Markle va trebui să învețe din reacțiile primite din urma lansării cărții „Spare”.

Cu toate acestea, expertul a declarat că editorii "vor dori să aibă parte de bârfe suculente pentru a face din ele o lectură interesantă". El a spus că lui Meghan Markle i se vor pune multe întrebări dificile atunci când își va scrie cartea, cum ar fi "Cum este Regele Charles cu adevărat?". Mark a avertizat: "Odată ce aceste informații vor fi tipărite, nu va mai exista absolut nicio cale de întoarcere".

El a sugerat, de asemenea, că memoriile lui Meghan Markle ar putea "crea un nou val de controverse" în disputa dintre ea și Harry și familia regală. Cuplul a făcut o serie de acuzații la adresa familiei regale în serialul lor de pe Netflix. În documentar, Prințul Harry a detaliat destrămarea relației sale cu fratele său, prințul William, și a susținut că l-a lăsat fără cuvinte după ce a țipat la el în timpul summitului de la Sandringham. De asemenea, Harry a mai susținut că membrii Palatului Kensington au "mințit apoi pentru a-l proteja pe fratele meu".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe