Noutate: Prințul Harry dezvăluie „motivul principal” din spatele „rupturii” de familia regală. Ce trist!

25 iulie 2024   Royals

Tabloidele date în judecată! Ducele de Sussex a apărut recent într-un nou documentar TV. Subiectul principal este interceptarea apelurilor sale, motiv pentru care a intentat proces.

Prințul Harry va discuta despre „misiunea sa de a-și continua lupta pentru a demasca tacticile ilegale ale presei tabloide din Marea Britanie” în Tabloids On Trial de la ITV, difuzat joi, 25 iulie.

Într-un interviu cu Rebecca Barry de la ITV News, Ducele de Sussex este întrebat dacă hotărârea sa de a lua măsuri legale împotriva editorilor de ziare a jucat un rol în „distrugerea relației” cu familia sa.

Iată care a fost răspunsul Prințului Harry, mereu dornic de sinceritate și transparență, două caracteristici care i-au adus, de-a lungul timpului, numai probleme!

Ce-i drept, este greu să nu ne amintim de Prințesa Diana, atunci când îl vedem, regretata sa mamă obișnuia să-și deschidă sufletul la fel, fără teamă.

„Da, cu siguranță acesta este un motiv principal”, a răspuns Harry, scrie HELLO!. „Dar, știți, este greu de răspuns la această întrebare, deoarece orice spun în legătură cu familia mea duce la un torent de abuzuri din partea presei!

Am afirmat că aceasta este o măsură care trebuie luată! Era frumos să acționăm împreună, ca o familie. Cred cu convingere că atunci când te afli în într-un rol public, este nevoie să iei măsuri pentru un bine mai mare. Am motivele mele pentru care fac asta.”, a mărturisit mezinul Regelui Charles, cu o mină destul de tristă.

El toată viața a semnal hărțuirea mediatică. Felul în care orice spune se rostogolește și ia o amploare mult mai mare decât s-a dorit inițial.

Și poate că dacă ar fi fost mai uniți, presa tabloidă nu ar mai fi avut atâta putere, nu-i așa?

Rebecca îl întreabă pe Duce: „Ce părere ai despre decizia lor de a nu lupta în felul în care ai făcut-o tu?”

Harry răspunde: „Cred că tot ce s-a întâmplat a arătat oamenilor adevărul. Pentru mine, misiunea continuă, dar a fost, da. A cauzat, după cum spui, o ruptură”, menționează Harry în cel mai recent interviu al său.

Foto: Profimedia

Mai multe