Nu a fost uitată! Când a fost rostit numele lui Kate la nunta Ducelui de Westminster

8 iunie 2024   Royals

Diagnosticată cu cancer, Kate Middleton nu a participat la nunta lui Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, care a avut loc vineri, 7 iunie. Prințul William nu a lipsit, el a avut rolul de ușier.

Din păcate, Kate Middleton nu a putut să participe vineri la nunta Ducelui de Westminster, dar a fost foarte prezentă în mintea fanilor regali prezenți la eveniment. Prințesa de Wales urmează în prezent un tratament în urma diagnosticului de cancer de la începutul acestui an și, ca atare, nu s-a alăturat soțului ei, Prințul William, la Catedrala Chester. William a servit ca ușier pentru prietenul său apropiat Hugh în ziua cea mare.

Chiar dacă nu a fost prezentă la eveniment, Kate Middleton nu a fost uitată! Chiar la ieșirea din catedrală, Prințul William a primit câteva cuvinte de susținere din partea unui membru al publicului care i-a transmis cele mai bune urări prințesei. 

Ca răspuns, Prințul William a spus mulțumesc și a făcut un mic semn de apreciere.

Gest moment vine după ce în urmă cu doar câteva zile, Prințul William a împărtășit o nouă veste despre soția sa. Prințul William și-a făcut o apariție specială în Portsmouth pentru a participa miercuri la un eveniment dedicat Zilei Z. Acolo, el a fost întrebat de un veteran despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. 

„Este mai bine, mulțumesc”, a răspuns el. „I-ar fi plăcut să fie aici astăzi. Le aminteam tuturor că bunica ei a servit la Bletchley, așa că ar fi avut destule în comun cu alte câteva dintre doamnele de aici care au servit la Bletchley, dar nu au vorbit niciodată despre asta".

Palatul Buckingham a confirmat anterior că ea nu va servi ca ofițer inspector la tradiționala inspecție a trupelor din 8 iunie, ultima repetiție înainte de Trooping the Colour. Prințesa Kate continuă să rămână departe de lumina reflectoarelor în timp ce se concentrează pe recuperarea sa. Nu se știe nici dacă va apărea alături de familia regală pe 15 iunie, la celebrul eveniment Trooping the Colour.

Foto: Profimedia

Mai multe