Nu doar Kate Middleton întoarce capete: Prințesa Beatrice a făcut senzație cu ținuta ei, la Royal Ascot

21 iunie 2023   Royals

Fiica cea mare a Prințului Andrew este într-o continuă evoluție vestimentară, iar piesa aleasă pentru prima zi a tradiționalei curse de cai Royal Ascot a fost extrem de șic.

Prințesa Beatrice a sosit la Royal Ascot împreună cu soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, aceasta fiind prima ediție a evenimentului care-l vede suveran cu drepturi depline pe Charles, după trecerea în neființă a mamei sale. 

Beatrice, în vârstă de 34 de ani, care tocmai ce a devenit mătușă încă o dată după ce sora ei mai mică, Eugenie, a născut pentru a doua oară, a îmbrăcat o rochie marca Beulah, cu mâneci lungi, în valoare de 495 de lire sterline, cu flori mici roz și delicate. Ea și-a completat ținuta de vară cu o pălărie spectaculoasă, de un roz aprins și cu o geantă de piele albă cu mânere din lemn.

Brandul britanic Beulah este unul dintre favoritele Prințesei Beatrice, care a purtat nenumărate piese de la această casă. Dar nu doar ea este fan. Și Prințesa de Wales, Ducesa de Edinburgh și Prințesa Mary a Danemarcei au ales frecvent piese ale designerului britanic, în ultimele luni.

Prințesa, la rândul ei mama unei fetițe, a arătat cu atât mai spectaculos cu cât silueta ei arată mai bine ca niciodată, prințesa slăbind foarte mult după ce a născut-o pe micuța Sienna, în toamna anului 2021.

Anul acesta, tradiționala cursă de cai i-a adus un omagiu „celui mai mare fan” al evenimentului, regretata Regina Elisabeta a II-a, care a participat aproape în fiecare an la Royal Ascot, în timpul domniei sale de șapte decenii.

Vara trecută, imediat după ce și-a sărbătorit Jubileul de platină care a marcat 70 de ani pe tron, regretata Elisabeta nu a putut fi prezentă, pentru prima dată, la festival, din motive de sănătate.

În acest an, organizatorii au expus o colecție emoționantă de fotografii cu Regina Elisabeta vizitând Royal Ascot de-a lungul anilor. Colecția include și o fotografie alb-negru a reginei, călărind pe pista de concurs, în 1960, pe când avea 34 de ani.

Foto: Profimedia

Mai multe