Nu e loc de negociere! Obiceiul pe care îl au Regele Charles și Regina Camilla în fiecare zi, la oră fixă

27 octombrie 2024   Royals

Regele Charles și Regina Camilla, care locuiesc la Clarence House, au un obicei pe care îl urmează zilnic, la ora cinci după amiază.

Fanii regali sunt curioși să afle cum e viața privată a Regelui Charles și a Reginei Camilla, dincolo de toate zvonurile și intrigile. Din fericire pentru ei, fiul reginei, Tom Parker Bowles, pe care îl are cu fostul soț, Andrew Parker Bowles, a făcut recent o dezvăluire asupra vieții private regale.

Într-un interviu acordat publicației People, scriitorul culinar, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit ritualul zilnic strict al monarhului și acesta nu este negociabil. Tom Parker Bowkles a declarat că ceaiul de după-amiază de la ora 17:00 este de „foarte important”, adăugând: „Nu este doar o ceașcă de ceai este o masă întreagă. Sunt sandvișuri, două feluri diferite de prăjituri, biscuiți, creveți și ouă”.

Autorul tocmai a lansat „Cooking and the Crown”, o nouă carte în care împărtășește rețetele sale regale preferate, de la Regina Victoria la Regele Charles. În cadrul promovării noului său proiect, Tom Parker Bowles a avut mai multe apariții televizate în care a oferit o perspectivă asupra vieții de fiu al unui membru senior al familiei regale.

Vorbind despre „Uppa”, așa cum îi spun Regelui Charles cei doi copii ai lui Tom, el a spus: „Este un om atât de bun și de drăguț. Are nepoții lui, evident. Copiii îl adoră cu desăvârșire. De la o vârstă fragedă, le-a citit povești, a fost acolo pentru ei”.

Dieta zilnică a Regelui Charles

Regele Charles nu mănâncă numai ceai și biscuiți. De-a lungul celor 75 de ani petrecuți în lumina reflectoarelor, Charles a fost apreciat pentru dieta sa sănătoasă și abordarea consecventă a exercițiilor fizice.

Contul oficial de Instagram pentru Clarence House, reședința londoneză a lui Charles și a Camillei, a împărtășit odată micul dejun preferat al monarhului: ouă cu brânză. De asemenea, se spune că tatăl Prințului William mănâncă nuci și semințe dimineața.

Mulți ani de zile, Regele Charles nu obișnuia să ia prânzul. Potrivit fostului corespondent regal Gordon Rayner, regele credea că prânzul este un „lux” care îi întrerupe programul de lucru încărcat. De când a fost diagnosticat cu cancer, el a fost obligat să se oprească din muncă și să servească și prânzul. Seara, alături de soție, el se bucură și de cină. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe