Nu se ferește de culorile tari! Principesa Sofia a făcut o nouă demonstrație stilistică

14 octombrie 2024   Royals

Sora mai mică a Majestății Sale Margareta a încheiat în forță o săptămână plină de evenimente, ultimul fiind dedicat Zilei Spaniei.

Ne place tot mai mult cum se transformă garderoba Principesei Sofia, sora mai mică a Majestății Sale Margareta, care o reprezintă tot mai des la evenimentele publice. Agenda sa regală a devenit tot mai stufoasă, în paralel Alteța Sa continuându-și și proiectele personale ca fotograf profesionist.

Dar tocmai pentru că în profesia sa lucrează atât de mult cu lumină și culoare, ne bucurăm că și cromatica hainelor sale este mult mai vie, mai îndrăzneață. Și ce ocazie mai specială pentru a purta o culoare atât de vibrantă precum fuchsia decât Ziua Națională a Spaniei, o țară care, prin definiție, este un festival al bucuriei și al culorilor în toate domeniile, de la gastronomie și până la artă?

Astfel, fiica mai mică a Regelui Mihai și a Reginei Ana a ales un sacou fuchsia, purtat modern cu mânecile suflecate, peste o rochie neagră dreaptă, de lungime midi, folosind încă un accent pentru a înveseli ținuta: un colier sub forma unui fragment de coral.

Astfel, Principesa Sofia a fost o apariție vedelă la recepția organizată de Ambasada Spaniei cu ocazia Zilei Naționale, unde au fost prezenți ambasadorul Regatului Spaniei în România, Excelența Sa domnul José Antonio Hernández Pérez-Solórzano, și membri ai Corpului Diplomatic, ambasadori străini acreditați la București.

S-au ținut discursuri, s-a discutat despre relațiile diplomatice dintre România și Spania, dar și despre legăturile culturale și economice dintre cele două țări, ambele cu filon latin, dar și cu atât de multe legături și la nivel de Case Regale, având în vedere faptul că Majestatea Sa Margareta și, implicit, Principesa Sofia a României sunt verișoare cu Regele Felipe al Spaniei, prin relația pe care o au cu Casa Regală a Greciei - atât Regina emerită Sofia a Spaniei, cât și Regina-Mamă Elena fiind prințese de Grecia.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Mai multe