Nunta verii în Anglia! Olivia Henson sosește la Catedrala Chester pentru a se căsători cu Ducele Hugh

7 iunie 2024   Royals

Olivia Henson a sosit gata de nunta cu Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, la Catedrala Chester. Este plin de oaspeți artistocrați, printre care se află și Prințul William sau Prințesa Eugenie.

Olivia Henson și-a făcut apariția la nunta verii! Ea se mărită cu Ducele miliardar de Westminster la Catedrala Chester pentru nunta aristocrată a anului.

A fost reperat și Prințul William, vizibil abătut. Nu-i va fi ușor singur, mai ales că decorul a fost gândit să semene cu cel de la nunta sa cu Kate Middleton. Momentan cuplul lor trece prin clipe grele, iar Prințesa nu a mai apărut în public de șase luni. Urmează tratamentul anti-canceros prescris.

Mirele de astăzi este o adevărată partidă!

Cel de-al șaptelea duce, în vârstă de 33 de ani, cunoscut universal drept „Hughie” prietenilor aristocrați, are o uimitoare avere estimată la 10,42 miliarde de lire sterline, ceea ce îl face cel mai bogat om sub 40 de ani din Marea Britanie.

Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster este nașul fiului lui William, Prințul George, dar și al fiului Prințului Harry, Archie. Cu toate acestea, în timp ce Prințul de Wales va juca un rol major la ceremonie, printre aproximativ 400 de invitați așteptați, Prințul Harry a rămas în California. Încă un eveniment important la care lipsește. Nu putea risca să dea ochii cu William, cât este atât de tensionată și distantă relația lor.

Hugh Grosvenor se va căsători cu Olivia, în vârstă de 31 de ani, la Catedrala din secolul al XI-lea azi la prânz, cu oaspeți care au sosit din întreaga lume.

Prințesa Eugenie se numără printre numeroșii invitați care au ajuns deja la eveniment, în timp ce Prințesa de Wales, soția lui William, nu este așteptată, întrucât starea de sănătate nu-i permite.

Mireasa a ajuns și ea și este răvășitoare.

Într-o rochie amplă și simplă, Olivia Henson radiază.

Trena i-a cam dat bătăi de cap, însă situația s-a rezolvat. Interesant este că la eveniment, mireasa poartă pantofi bleumarin.

Foto: Profimedia

Mai multe