O altă Rose din viața Prințului William. Cine a fost prima lui mare iubire, de dinainte de Kate Middleton

28 octombrie 2024   Royals

Înainte ca actuala Prințesă de Wales să apară în viața lui, William a fost atras de o altă frumoasă pe nume Rose (alta decât Rose Hanbury, cea despre care se pune c-ar fi amanta prințului). 

De data aceasta, este vorba despre prima iubire a Prințului William, fiica unui ofițer de armată bun prieten atât cu Regele Charles, cât și cu răposata Regină Elisabeta, pe numele lui Ian Farquhar, care a închiriat o casă pe domeniul regal de la Highgrove.

Ei bine, se pare că Prințul William s-a întâlnit cu fiica acestuia, Rose Farquhar, în anul 2000, pe vremea când moștenitorul tronului a absolvit Colegiul Eton. Chiar dacă relația lor romantică nu a fost una de durată, este adesea descrisă drept „prima dragoste” a Prințului William.

Familia Farquhar a revenit în atenția publicului săptămâna aceasta, odată cu vestea privind moartea căpitanului Ian Farquhar, un prieten apropiat al regelui și o figură foarte iubită în înalta societate britanică.

Relația lui Will cu Rose a fost una intensă, dar nu a durat până în zilele universitare, Prințul William urmând să o întâlnească pe Kate, viitoarea Prințesă de Wales, la St. Andrews.

Rose și-a dorit o carieră de cântăreață, apărând în anul 2016 chiar și în emisiunea The Voice, un show de talente în care nu a progresat prea mult.

Peste ani, Rose Farquhar și Prințul William au rămas buni prieteni și se întâlnesc adesea la evenimentele și nunțile din înalta societate britanică. Ba chiar William a fost invitat la nunta fostei lui iubite, din decembrie 2022, cu George Gemmell, de profesie medic veterinar, eveniment care a avut loc în localitatea Tetbury din Gloucestershire.

Se spune că prințul s-ar fi strecurat, atunci, pe intrarea din spatele bisericii, pentru a avea parte de ceva discreție. 

Se pare că moștenitorul Coroanei britanice are o predilecție pentru acest nume, Rose...

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe