O Cenușăreasă modernă! Zara Tindall, protagonista unui moment neașteptat la Royal Ascot alături de soț

21 iunie 2024   Royals

Ieri, la evenimentul ecvestru Royal Ascot, Zara Tindall, nepoata Regelui Charles, a fost în centrul atenției!

În a treia zi la Royal Ascot, Zara Tindall a fost în lumina reflectoarelor atunci când a apărut la hipodrom. Fiica Prințesei Anne, în vârstă de 43 de ani, și-a etalat eleganța inconfundabilă într-o rochie îndrăzneață Rebecca Vallance. Cu mâneci bufante spectaculoase, ornamente împletite și strânsă în talie, Zara Tindall s-a asigurat că nu va trece neobservată în ținuta ei strălucitoare și îndrăzneață.

În conformitate cu celebrul cod vestimentar strict de la Royal Ascot, se pare că Zara Tindall a ales să adapteze rochia "Michelle", cea mai bine vândută rochie a brandului Rebecca Vallance, înlocuind cureaua împletită cu una elegantă, cu cataramă.

La rochia bleu ciel de Cenușăreasă modernă, Zara, soția lui Mike Tindall, a purtat pantofi cu tocuri cu vârf ascuțit de la Dune și a ținut în mână o geantă din piele de la Tusting.

Într-o mișcare elegantă, Zara a ales să își prindă părul blond platinat într-o singură parte, asigurându-se că toate privirile se îndreaptă spre pălăria ei divină, împodobită cu un pampon din tul cu volane de la Sarah Cant.

Pe lângă ținuta ei superbă, Zara Tindall a atras atenția și cu alt moment neașteptat de la Royal Ascot. În timp ce făcea o poză alături de soțul ei, Mike i-a pus mâna pe posterior. Jenată de gestul lui, Zara Tindall a încercat să evite totul și l-a luat de mână. 

Fotografii prezenți la eveniment au surprins momentul cu cei doi soți și momentul lor neașteptat de la Royal Ascot. Pozele pot fi văzute în galeria foto. 

Royal Ascot, evenimentul preferat al regalităților britanice

În prima zi de la Royal Ascot, Zara Tindall nu a lipsit și a îmbrăcat o rochie de organza galbenă ca untul și o pălărie personalizată, realizată de Sarah Cant.

În cea de-a doua zi, fiica Prințesei Anne a apărut într-o rochie înflorată de la Anna Mason London.

Foto: Profimedia

Mai multe