O nouă apariție a Reginei Letizia a Spaniei! Poartă o cămașă decupată în zona decolteului

18 septembrie 2024   Royals

Regina Letizia a Spaniei a participat la un nou eveniment, unde a purtat o cămașă foarte elegantă și modernă.

Regina Letizia, care a sărbătorit duminică, 15 septembrie, împlinirea vârstei de 52 de ani, a călătorit în Cantabria pentru a participa la deschiderea cursului de formare profesională 2024/2025 la Școala Gimnazială Doctor José Zapatero Domínguez din Castro-Urdiales. 

Ținuta modernă purtată de Regina Letizia

Pentru această apariție, Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o cămașă cu dungi albastre și albe cu un model foarte inovator, cu tăieturi verticale în zona decolteului. Este vorba despre o cămașă de la brandul Mango, care e printre favoritele reginei.

Cămașa, care a fost scoasă la vânzare în primele patru luni ale anului 2024 și care este acum epuizată, a făcut parte din colaborarea Victoriei Beckham cu marca spaniolă. Nu este însă primul articol de îmbrăcăminte pe care Regina Letizia l-a avut din această colecție, ea a apărut și într-un costumul alb creat de celebra vedetă la un eveniment din luna mai. Fără îndoială, designerul britanic se bucură de faptul că Regina Letizia îi poartă ținutele, a și declarat despre ea că este „muza ei fără îndoială”.

La cămașa modernă, Regina Letizia a asortat o pereche de pantaloni negri până la gleznă și sandalele sale cu curele și un toc lat de 5 centimetri, modelul Melanie 50 de la Hugo Boss. Acest pantof, pe care îl are și pe alb, l-a purtat pentru prima dată la 10 iulie 2024, în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Prințesei de Girona, la Centrul de Conferințe Costa Brava din Lloret de Mar. Aceeași pereche a avut-o și la ieșirea ei pe 11 septembrie, la Guadalajara.

Cerceii ei preferați

În ceea ce privește bijuteriile sale, Regina Letizia nu și-a uitat inelul italian de la Coreterno. Pe de altă parte, ea poartă din nou cerceii din aur alb și diamante de la Gold&Roses. Aceste bijuterii le are din iunie 2017.

Foto: Profimedia

Mai multe