O nouă apariţie publică a Principesei Sofia, la muzeul Grigore Antipa

6 februarie 2019   Royals

Sora mai mică a Majestăţii Sale Margareta e tot mai prezentă în viaţa publică românească. Cel mai recent a fost văzută vizitând celebrul muzeu de istorie naturală, alături de fiica sa.

Ieri, Alteţa Sa Regală Principesa Sofia, alături de fiica ei, Elisabeta Maria, au profitat de prezenţa lor la Bucureşti pentru a vizita Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”.

Pasionată de mediu şi de fotografia de natură, Principesa Sofia a fost impresionată de cele trei zone dedicate biodiversităţii României, ecosistemelor de pe toată suprafaţa pământului, precum şi preistoriei şi istoriei umane, etnologiei, mineralogiei, entomologiei şi biologiei marine.

Alteţa Sa Regală a apreciat, în mod special, prezentarea interactivă şi reorganizarea conţinutului Muzeului, redeschis, în anul 2011, după un amplu proces de renovare.

În finalul vizitei, Principesa Sofia a semnat în cartea de onoare, în care se regăsesc semnăturile membrilor Familiei Regale a României, care reveneau, an de an, la Muzeul de Istorie Naturală.

Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală

Mai multe