O nouă apariție ravisantă, marca Meghan Markle. Cum a fost surprinsă ducesa, înainte de ziua lui Harry

13 septembrie 2024   Royals

Ducii de Sussex duc o viață frumoasă și liniștită în Montecito, SUA. Recent, am văzut cum ei s-au regăsit public la o inaugurare de librărie cu alte vedete, prietene de-ale lor.

După marea inaugurare a librăriei ”The Godmothers”, Ducesa de Sussex a făcut surprinsă mergând iarăși la locație în Montecito.

””The Godmothers” este un proiect de suflet al celebrului agent literar @jenniferrwalsh și al mogulului cosmeticelor @officialvictoriajackson, care visau să construiască un loc de întâlnire în cartier. Aici, în această locație, se întâmplă ceva puțin diferit - așa cum o demonstrează secțiunea „Autorii noștri locali”, care include cărți scriese de Meghan, Harry, Oprah, împreună cu Ellen DeGeneres, Rob Lowe și Cameron Diaz.”, dezvăluia povestea locației Elizabeth Holmes, în urmă cu o săptămână.

Dacă la petrecerea de inaugurare, Meghan Markle a fost cât se poate de șic și a afișat două ținute senzaționale, de data aceasta, cu două zile înainte de ziua soțului ei, Meg a optat pentru o ținută comodă. Fotografiile au fost pentru moment achiziționate exclusiv de publicația PEOPLE. 

Foarte șic casual însă, așa cum ne-a obișnuit, Meghan Markle iese din mulțime cu această pălărie de paie impunătoare.

Ducesa de Sussex a îmbrăcat un pulover bleumarin din cașmir direct pe piele, și-a suflecat mânecile și nu a uitat de accesoriile sale wow. Bijuteriile Cartier, ceasul scump și ochelarii de soare. De data aceasta, Meghan Markle nu a mai purtat nicio geantă, nicio poșetă, pur și simplu a ieșit cât mai lejer din casă, cu portofelul în mână, telefonul și cheile.

Ce a atras atenția în mod special Revistei PEOPLE este brelocul interesant și .... foarte Zen al Ducesei.

La ieșirea din librăria recent inaugurată, ”The Godmothers”, Meghan Markle a fost reperată ținând și un breloc din piele, care conține patru mantre.

Este un breloc din piele marca Anya Hindmarch, care costă 310 $ și care are însemnate mesaje de împuternicire: ”Ia cu tine ceea ce ai nevoie: îmbrățișări, dragoste, răbdare și un zâmbet.”

Foto: Profimedia

Mai multe