O nouă nuntă regală la orizont! Familia regală din Liechtenstein anunță logodna Prințesei Marie Caroline

23 octombrie 2024   Royals

Viitorii miri locuiesc amândoi în Marea Britanie, la Londra.

Familia regală a Liechtensteinului a dat marea veste fericită marți, când Casa Princiară a anunțat logodna fiicei prințului ereditar Alois, Prințesa Marie Caroline, cu Leopoldo Maduro Vollmer.

Alte detalii nu sunt oferite în comunicatul de presă, însă se știe că cei doi amorezi locuiesc împreună la Londra, notează publicația HELLO!.

Prințesa Marie Caroline, 28 de ani, care este al doilea copil al Prințului Alois și al soției sale, Sophie, s-a născut în Elveția, unde și-a început educația. Mai târziu a urmat Colegiul Malvern din Worcestershire, Anglia, înainte de a studia Design vestimentar la Parsons School of Design din Paris și New York.

Prințesa Marie Caroline nu se află în linia succesorală la tronul Liechtensteinului. Acum ea lucrează în industria modei din Londra, în timp ce viitorul ei soț este în Managementul Investițiilor.

Prințesa și-a etalat inelul de logodnă.

Familia regală a Liechtensteinului a fost văzută în formulă extinsă astă-vară la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Liechtenstein.

Leopoldo Maduro Vollmer, în vârstă de 33 de ani, s-a născut la Caracas, Venezuela, a studiat și în Marea Britanie, după ce a urmat cursurile Harrow School și Universitatea St Andrews, obținând ulterior o diplomă postuniversitară de la Queens College, Universitatea din Cambridge.

Casa Princiară a confirmat, de asemenea, că nunta va avea loc la sfârșitul verii anului viitor, deși încă nu a fost dezvăluită locația unde va avea loc nunta.

Marie Caroline va fi primul dintre cei patru copii ai lui Alois și Sophie care se va căsători. Ceilalți trei sunt băieți: Prințul Joseph Wenzel, Prințul Georg și Prințul Nikolaus.

Liechtenstein, oficial Principatul Liechtenstein, este un microstat germanofon din Europa Centrală. Este o monarhie constituțională cu rang de principat, condus de principele de Liechtenstein. Liechtenstein se învecinează cu Elveția la vest și la sud și cu Austria la est și la nord.

Principele de Liechtenstein este al șaselea cel mai bogat monarh din lume cu o avere estimată la 5 miliarde de dolari. Populația țării se bucură de unul din cele mai ridicate niveluri de trai din lume.

Hans-Adam al II-lea, este al XV-lea Principe de Liechtenstein, actualul monarh al Principatului. El poartă, de asemenea, și titlul de Duce de Troppau și Jägerndorf, Conte de Rietberg.

Foto: Profimedia & Instagram

Mai multe