O nouă și mare nuntă regală urmează weekendul acesta. Vor petrece la eveniment William și Kate?

24 septembrie 2024   Royals

Prințesa Teodora a Greciei își va uni destinul cu alesul inimii sale Matthew Kumar sâmbătă, 28 septembrie. La eveniment sunt așteptați reprezentanții multor case regale.

Casa regală elenă este foarte legată de casa regală britanică. De aceea, putem trage concluzia că moștenitorii tronului britanic s-ar putea afla printre invitații de la nuntă. Mai ales că familia Prinților de Wales chiar ar avea nevoie de un eveniment fericit și de interacțiune socială, după lunile crâncene prin care a trecut Kate Middleton, nevoită să urmeze chimioterapie.

Este o săptămână interesantă pentru familia regală greacă, întrucât Prințesa Teodora se va căsători sâmbătă cu logodnicul ei Matthew Kumar.

Cuplul a fost forțat să-și amâne nunta programată inițial din cauza pandemiei de COVID-19 din 2020. Mătușa paternă a Teodorei, Regina Sofia, care a fost regina Spaniei din 1975 până în 2014, este posibil să se afle printre invitați.

La fel de așteptați sunt și membrii regali britanici, date fiind legăturile puternice dintre casele regale greacă și engleză. Și-a anunțat deja prezența vreun Windsor?

Regele Constantin, regretatul tată al Teodorei, a fost văr de-al doilea cu Regele Charles al Marii Britanii și a fost, de asemenea, nașul Prințului de Wales și al lui Lady Gabriella Windsor, potrivit publicației HELLO!.

Înmormântarea lui Constantin a avut loc la Atena în ianuarie 2023, iar prințesa regală Anne a reprezentat familia regală britanică.

A fost organizată și o slujbă de comemorare pentru ultimul rege al elenilor la Capela Sf. Gheorghe din Windsor în februarie, unde au fost prezenți membri ai familiilor regale greacă și britanică.

Regele Charles și Regina Camilla cel mai probabil vor rata nunta Prințesei Teodora de sâmbătă de la Atena, deoarece se afla în Scoția, pentru a celebra cea de 25-a aniversare a Parlamentului scoțian.

De asemenea, este puțin probabil ca Prințul și Prințesa de Wales să fie prezenți, având în vedere că Prințesa Kate tocmai și-a încheiat tratamentul pentru cancer. Însă nu este exclus.

Foto: Profimedia

Mai multe