O nouă supărare pentru Prințul Harry și Meghan Markle! Ce au pățit?

22 iunie 2023   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle au primit alte vești proaste după ce Ducesa de Suissex a renunțat la contractul Spotify.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit alte vești proaste, la doar o săptămână după ce s-a aflat că acordul de 20 de milioane de dolari al Ducesei de Sussex pentru podcastul Spotify a luat sfârșit. Daily Mail a relatat că cei doi au încercat și nu au reușit să obțină brevetul și marca înregistrată pentru fraza "Archetypes" pentru afacerea lor.

Cuplul regal a solicitat drepturile exclusive de utilizare a cuvântului, însă cererea lor nu a fost acceptată din cauza companiei existente, Archetypes LLC. Se pare că avocatul lui Harry și al lui Meghan a cerut mai mult timp pentru a revizui cererea în speranța de a o face să fie aprobată.

Harry și Meghan, adio contract de 20 milioane $

Joia trecută s-a aflat că Archewell și Spotify au convenit de comun acord să se despartă, printr-o declarație comună în care au exprimat mândria pe care o simt pentru seria pe care au creat-o împreună. "Spotify și Archewell Audio au convenit de comun acord să se despartă și suntem mândri de seria pe care am realizat-o împreună", a declarat un reprezentant pentru HELLO! Magazine

De-a lungul celor 12 episoade, Meghan Markle a purtat conversații cu personalități notabile precum vedeta de tenis Serena Williams, cântăreața Mariah Carey, Paris Hilton și actrițele Mindy Kaling și Constance Wu.

Popularul podcast a câștigat chiar și premiul Top Podcast la People's Choice Awards în decembrie, așa că a fost un șoc faptul că nu se va întoarce cu un nou sezon. În ultimul episod al emisiunii, Meghan Markle a părut plină de speranță și a spus: „Lucrăm la alte modalități de a continua conversația, dar să știți că, în timp ce încheiem acest sezon al emisiunii Archetypes, vă mulțumesc.

Vă mulțumesc că m-ați ascultat și ați învățat împreună cu mine. Acest lucru a fost eliberator și vindecător și a fost distractiv". De la aflarea veștii despre podcast, Megha Markle a fost fotografiată cu privirea abătută.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe