"O să mă fac bine!" Cum le-a vorbit Kate Middleton lui George, Charlotte și Louis despre cancerul ei

22 martie 2024   Royals

Kate Middleton le-a spus copiilor săi, Prinții George, Charlotte și Louis că „se va face bine”, după ce a așteptat momentul potrivit pentru a le dezvălui diagnosticul de cancer.

Prințesa în vârstă de 42 de ani a făcut o declarație video emoționantă pe contul de Instagram al familiei de Wales pentru a dezvălui că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de „chimioterapie preventivă”.

Filmată în grădina casei familiei de Wales din Windsor, o Kate vizibil mai slabă și trasă la față a spus că vestea a venit ca un „șoc imens” pentru ea însăși, pentru soțul ei, Prințul William, dar mai ales pentru cei trei copii ai lor, Prințul George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani și Prințul Louis, de 5 ani.

„Mi-a luat timp să le explic totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Așa cum le-am spus și lor, sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec, atât în mintea, trupul, cât și în spiritul meu. Să-l am pe William lângă mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și liniștire. La fel și dragostea, sprijinul și bunătatea care mi-au fost arătate de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi doi”.

Kate a mai mărturisit că plănuiește să se întoarcă în spațiul public doar atunci când va fi gata și când se va recupera complet.

Descoperirea șocantă a fost făcută după ce Kate a suferit o operație abdominală la o clinică din Londra, în luna ianuarie. „Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acestui tratament”, mai spune Kate.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

Mai multe