O vedetă Love Island a vorbit despre legătura ei cu Prințul Harry! Lui Meghan nu-i va pica bine

4 iulie 2023   Royals

O vedetă de la Love Island Casa Amor a avut o legătură surprinzătoare cu Prințul Harry. Dezvăluirile ei nu vor fi pe placul lui Meghan Markle!

Fanii emisiunii Love Island au parte de o dezvăluire surprinzătoare făcută de Abi Moores, ispită a emisiunii difuzată în Marea Britanie. În timpul unei discuții neașteptate cu concurentul Mitchel Taylor ea face mărturisiri despre legătura ei cu Prințul Harry.

Băieții și fetele au fost împărțiți în vile separate, așa a început Love Island Casa Amor, cunoscută pe scară largă drept testul suprem al iubirii.

Concurenții au fost surprinși să o vadă pe vedeta de pe social media Molly Marsh în emisiunea la care s-au alăturat și Tink Reading, Danielle Mazhindu, Abi Moores, Amber Wise și Gabby Jeffrey. Tocmai în timpul unei conversații care are loc între concurentul Mitchel și Abi Moores ea își dezvăluie legătura cu Prințul Harry, scrie express.co.uk

În vârstă de 25 de ani, însoțitoarea de bord i-a spus lui Mitchel că obișnuia să petreacă timp cu Prințul Harry și Prințul William când era mică și chiar o cunoștea chiar pe regretata regină. Ea a dezvăluit: „Îți plac animalele? Eu am avut cai. Locuiam în Sandhurst, unde se află Academia Militară Regală. Obișnuiam să-mi țin calul acolo. Când eram mai mică, Prințul Harry și Prințul William veneau acolo. Literalmente nu aveam nicio idee că oamenii nu-i cunoșteau".

„Când americanii mă întrebau: "Doamne, o cunoști pe regină?", eu le răspundeam "da"." Mitchel, care nu și-a putut ascunde uimirea, a răspuns: „Amândoi suntem în lumi complet diferite. Eu doar locuiesc în Sheffield, iar tu parcă te distrezi cu Regina. Este o nebunie”. 

Cine e Abi Moores

Abi Moores este una dintre ispitele de la Love Island Casa Amor care s-au alăturat distribuției din seria de vară 2023 a emisiunii din Marea Britanie. Vedeta este una dintre cele șase fete care au fost trimise să agite lucrurile în vila Love Island.

Abi este o însoțitoare de bord în vârstă de 25 de ani din Hampshire. Ea a declarat că participă la Love Island pentru a găsi un bărbat alături de care să aibă o relație de lungă durată.

Foto: Instagram

Mai multe