Obiceiul adorabil al Prințesei Charlotte la cină pe care mama ei, Prințesa Kate, îl adoră

18 octombrie 2024   Royals

Cele două, mamă și fiică, seamănă uluitor de mult la comportament. Se spune că Prințesa Charlotte s-a molipsit de la mama sa și are un obicei adorabil în timpul mesei de seară.

Micuța, de cele mai multe ori preferata fanilor regali, este ”o combinație grozavă”, câștigătoare, între Regina Elisabeta, Prințesa Diana și Prințesa Kate. Are acea sclipire fabuloasă care a atras mereu, ca și când toate astrele s-au aliniat pentru ea. Charlotte Elizabeth Diana a venit pe lume în 2015, pe 2 mai, și este singura fiică a cuplului William - Kate.

La momentul vorbirii, fetița în vârstă de 9 ani este a treia în ordinea succesiunii la tron. În ipoteza în care Prințul William și Prințul George ar refuza Coroana, Charlotte ar putea deveni regina Marii Britanii.

Anul acesta, a fost o etapă dificilă pentru toți copiii de Wales, care au trebuit să facă față unei vești dificile: aceea că mama lor are cancer și că va urma o terapie pentru această boală. Și de parcă nu era suficient, tot de cancer s-a îmbolnăvit și bunicul lor, Regele Charles.

Cumva însă, având sprijinul familiei și al bunicilor Middleton, copiii au reușit să înțeleagă etapa dificilă și neașteptată a vieții. Iar singura fiică a Prinților de Wales dă dovadă de maturitate.

Prințesa Charlotte ar fi preluat unul dintre obiceiurile Prințesei de Wales la ora cinei.

Soția și fiica Prințului William s-au aflat în tribună la Wimbledon, anul acesta.

Kate Middleton, care este și o mamă mândră a prințului George, în vârstă de 11 ani, și a prințului Louis, în vârstă de șase ani, găsește adorabil modul în care micuța ei o imită. Mai exact, Charlotte o ajută pe mama ei să pună masa de seară, iar până acum s-a jucat de-a doamna care pune masa, cu jucăriile sale.

Viitoarea regină în vârstă de 42 de ani a servit ca un exemplu minunat pentru copiii săi, iar fetița este așa de fermecată de mamă, încât îi imită gesturile, lucru care o încântă pe delicata Kate.

În publicația HELLO! se arată: „Când Kate sau menajera pregătesc mesele în bucătărie, Charlotte le imită, având un set de joacă specific, o bucătărie utilată.

Prințul și Prințesa de Wales sunt cunoscuți pentru faptul că duc un stil de viață sănătos și echilibrat și că și-au educat și copiii în acest sens.

Foto: Profimedia

Mai multe