Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă? Prințesele Leonor și Sofia, față-n față la o ieșire regală

20 iunie 2024   Royals

Cele două fiice ale Regelui Felipe al Spaniei au avut o apariție comună, în seara zilei de 19 iunie, cu ocazia aniversării a zece ani de domnie a tatălui lor.

Cu această ocazie, Prințesa Moștenitoare Leonor a Spaniei și Infanta Sofia a Spaniei au vizitat galeriile Colecțiilor Regale din cadrul Palatului Regal din Madrid. Ambele surori au arătat foarte elegant, dar au abordat ținute diferite. 

Dacă moștenitoarea în vârstă de 18 ani a arătat foarte feminin în ținuta sa alcătuită dintr-o fustă midi și o bluză cu margini din dantelă neagră, completată de o pereche de pantofi cu toc mic, sora sa de 17 ani a ales o vestimentație all white. 

Sofia a îmbrăcat un costum de pantaloni evazați și bluză, destul de sobru pentru vârsta ei, completat de o pereche de pantofi cu vârf pătrățos.

După această vizită, cele două adolescente s-au alăturat părinților lor, Regina Letizia și Regele Felipe, la un concert aniversar care a avut loc la același palat regal, înainte de care cei patru membri ai familiei regale au salutat mulțimea adunată în fața edificiului.

Ceva mai devreme, la banchetul regal care a marcat această aniversare a Regelui, fiicele lui Felipe l-au surprins cu un discurs emoționant. 

„Vă mulțumim că sunteți alături de noi pentru a ne aminti că în acești zece ani am învățat de la părinții noștri ce înseamnă angajamentul pe care noi patru îl avem față de toți spaniolii", a spus Sofia, care nu a citit discursul de pe o foaie, ci de pe telefonul personal.

„Acum aș vrea să ne însoțiți într-un toast pentru mama și tatăl nostru, pentru regele și regina noastră. Pentru că, încă de când ne-am născut, ei ne-au învățat valoarea acestei instituții, a Coroanei, utilitatea ei pentru societatea noastră și scopul ei de a fi în slujba tuturor", a continuat și Prințesa Leonor, înainte ca Sofia să încheie: „Mamă, tată, vă mulțumesc!”.

Foto: profimedia

Mai multe