Omagiul pe care i l-a adus Camilla regretatei Regine Elisabeta, soacra ei! Iată detaliul rafinat

28 martie 2024   Royals

Îmbrăcată în crem, Regina Camilla i-a adus un omagiu special Reginei Elisabeta la Catedrala din Worcester ieri, la slujba din Joia Mare de Paștele Catolic. A purtat broșe cu flori care au aparținut soacrei sale!

Regina Camilla a optat pentru bijuterii cu valoare sentimentală pentru slujba tradițională de ieri, de dinaintea Paștelui Catolic, de la Catedrala din Worcester. Tot ieri, soția Regelui Charles a dăruit, în numele monarhului, tradiționalii bani regali de Maundy Money. Se crede că este pentru prima dată când un soț al monarhului a primit sarcina de a împărți aceste daruri simbolice.

Pentru apariția de ieri, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a purtat un palton crem din cașmir, o pălărie cu boruri de blană și cizme bej, asortate cu două broșe uimitoare prinse pe guler. 

Potrivit presei internaționale, frumoasele broșe din aur și safire purtate de Regina Camilla Camilla au fost cândva ale regretatei Regine Elisabeta, soacra ei. Experții regali de la Majesty Magazine au dezvăluit pe X, fostul Twitter: „Regina poartă o rochie de sifon cu imprimeu leopard și un palton de cașmir crem de la Fiona Clare, precum și o pălărie Lock and Co. Broșele ei cu flori de aur și safire au aparținut regretatei Majestăți".

Safirul este văzut ca o piatră a înțelepciunii, a regalității și a profeției și se crede că simbolizează puterea și tăria. Regina Camilla a asortat broșele cu o pereche de cercei strălucitori, dar și cu un zâmbet larg pe care l-a afișat când saluta membrii comunității.

Regina Camilla a apărut singură la slujba din Joia Mare a Paștelui Catolic, Regele Charles doar a transmis un mesaj, el primește tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer. În Marea Britanie, Maundy Thursday este ziua sfântă creștină care cade în joia dinaintea Paștelui Catolic. Ea comemorează Cina cea de Taină și ultima cină a lui Iisus Hristos cu apostolii. Royal Maundy este una dintre cele mai vechi ceremonii păstrate de Biserica Angliei.

Foto: Getty Images

Mai multe