Omagiul pe care i l-a adus Prințul Harry mamei sale la evenimentul la care a participat în Beverly Hills

21 ianuarie 2024   Royals

Prințul Harry i-ar fi adus un omagiu foarte emoționant regretatei sale mame, Prințesa Diana, la gala Legends of Aviation Awards, care a avut loc în seara de 19 ianuarie, în Beverly Hills.

Prințul Harry i-ar fi adus un omagiu foarte emoționant Prințesei Diana la Legends of Aviation Awards, vineri seară, în Beverly Hills.

Ducele de Sussex a fost premiat la cea de-a 21-a ediție anuală a premiilor Living Legends of Aviation Awards. Prezent la eveniment, fără ca soția sa Meghan Markle să-i fie alături, actorul Grease John Travolta a fost cel care l-a prezentat pe duce.

Când Prințul Harry a fost chemat pe scenă pentru a lua cuvântul după ce a fost anunțat ca fiind nominalizat pentru premiul Living Legends, Prințul Harry a menționat-o chiar pe mama sa, regretata Prințesă Diana.

În timp ce se afla pe scenă, ducele de Sussex i-a mulțumit în mod special lui John Travolta, care a avut un dans emblematic cu mama sa la Casa Albă în 1985. "Eram doar un copil de un an când ai dansat cu mama mea la Casa Albă și acum uită-te la noi", ar fi spus Harry în timp ce se afla pe scenă.

"Singurul lucru care ne-a mai rămas de făcut este... nu să dansăm împreună, ci să zburăm împreună", a adăugat el, potrivit publicației The Sun.

Prințul Harry, fericit la eveniment fără Meghan Markle

La eveniment, Prințul Harry a purtat un frac negru clasic cu cravată neagră. Pe parcursul serii, el a făcut o fotografie cu prințul Mario-Max Schaumburg-Lippe, care a postat selfie-ul zâmbitor pe Instagram.

Legendele vii ale aviației l-au lăudat, de asemenea, pe ducele de Sussex ca fiind creatorul Jocurilor Invictus, competiția sportivă de tip paralimpic pentru personalul militar rănit și veteranii de război.

Vorbind în exclusivitate cu PEOPLE în preajma lansării cărții sale de memorii Spare, anul trecut, ducele de Sussex a făcut dezvăluiri despre experiența sa în armata britanică și despre munca sa alături de militari. 

"Nu știu dacă te împaci vreodată pe deplin cu amintirile dureroase pe care le ai din război. Este ceva cu care fiecare soldat trebuie să se confrunte, iar în cele aproape două decenii de lucru alături de personalul de serviciu și de veterani, am ascultat poveștile lor și le-am împărtășit pe ale mele", a declarat Prințul Harry pentru People.

Prințul Harry a efectuat două misiuni în Afganistan ca controlor aerian avansat și pilotând un elicopter Apache. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe