Opulenţă, mondeni şi copii cu sânge albastru, la petrecerea Prinţesei Olympia a Greciei

4 iulie 2017   Royals

Opulenţă, copii de bani gata, moştenitori de imperii financiare şi puşti cu sânge albastru, cam aşa s-ar putea rezuma ceea ce s-a întâmplat duminica trecută, când Prinţesa Olympia a Greciei a aniversat vârsta de 21 de ani, într-o petrecere comună cu cea a tatălui ei, Prinţul moştenitor Pavlos al Greciei.

Interesant este că această aniversare comună nu a avut loc nici de ziua ei de naştere, nici de a tatălui său, ci undeva între cele două date.

Olympia a Greciei, foto stânga

Olympia, foto dreapta, alături de o invitată

Ca să înţelegeţi, Olympia va împlini 21 de ani pe 25 iulie, în timp ce Pavlos al Greciei a marcat deja pragul de 50 de ani pe 20 mai. Probabil că tatăl şi fiica au hotărât să se întâlnească undeva la mijloc, ca să facă din aceste evenimente din viaţa lor o petrecere decandentă.

Olympia şi Nicky Hilton

Surorile Nicky şi Paris Hilton

Organizată într-un castel din ţinutul verde Cotswolds, Anglia, petrecerea cu denumirea '5021 Revolution' (alăturarea vârstelor celor doi) a fost onorată de prezenţa a numeroase staruri, membri ai familiilor regale de pretutindeni, figuri mondene şi personalităţi din lumea modei.

Eleonore de Habsburg

Poppy Delevingne

Paris Hilton, sora ei, Nicky Rothschild, Poppy Delevingne, Talita von Furstenberg, designerul Valentino, două moştenitoare ale faimosului industriaş J. Paul Getty, Eleonore de Habsburg şi mulţi alţii s-au numărat printre cei care au participat la extravagantul eveniment.

Mai multe