Outfitul ei a fost elegant, însă pantofii au atras toate privirile. Cum a apărut Regina Letizia la un eveniment religios?

29 noiembrie 2017   Royals

Foarte rar dă greş cu o ţinută, aşa că şi acest oufit a fost, după cum ne aşteptam, fără cusur! Stilul vestimentar al Reginei Letizia e cu adevărat deosebit, iar cea mai recentă apariţie, care a avut loc în Murcia, dovedeşte asta! Iată pentru ce outfit a optat în timpul vizitei oficiale în Caracava de la Cruz.

Un eveniment organizat de Basilica-Santuario de la Vera Cruz

În vârstă de 45 de ani, Regina Letizia este una dintre cele mai stilate regine ale lumii. Zilele trecute, soţia Regelui Felipe a îmbrăcat un outfit de-a dreptul stylish cu ocazia unei vizite oficiale în Murcia, Caracava de la Cruz.

Un outfit stylish!

Letizia a purtat pentru acest eveniment un outfit compus dintr-un palton în formă de clopot şi o rochie cloş, obiecte vestimentare care fac parte dintr-o colecţie trecută a designerului Carolina Herrera. Aşadar, o ţinută stylish, elegantă, aşa cum ne-a obişnuit şi până acum Regina Letizia. Culmea e că pantofii au fost cei care au făcut diferenţa în acest outfit, şi care au atras privirile din jur.

Pantofi cu imprimeu de şarpe

E vorba despre pantofii stiletto Magrit ”Mila”, care prezentau un imprimeu de şarpe, atât de catchy. Ei au fost spectaculos asortaţi clutch-ului Lidia Faro, care avea, de asemenea, snake print-ul. Deosebit, nu?

Mai multe