Pantalonii care i-au făcut picioarele să pară interminabile! Regina Letizia, ţinute stylish în turneul regal din Senegal!

13 decembrie 2017   Royals

Timp de patru zile, Regina Letizia a Spaniei se află într-o vizită oficială în Senegal, asta în timp ce soacrii săi, Regele Juan Carlon şi Regina Sofia ai Spaniei, se pregătesc să vină în România pentru funeraliile Regelui Mihai.

Regina Letizia a fost întâmpinată de Prima Doamnă a Senegalului

Regina Letizia are agenda plină! Timp de patru zile, soţia Regelui Felipe se va afla într-un turneu regal în Senegal, unde va vizita mai multe universităţi şi va lua parte la mai multe întruniri oficiale. La sosire, Regina Spaniei a fost întâmpinată de Prima Doamnă a Senegalului, Marieme Faye Sall, alături de care va participa, zilele acestea, la mai multe evenimente oficiale. În a doua zi a acestei vizite, Regina Letizia (45) a făcut cunoştinţă cu studenţii Universităţii Dakar şi a luat parte la o conferinţă de presă cu înalţii oficiali.

Va sta timp de patru zile în Senegal

Pentru aceste două evenimente publice, Regina Letizia a îmbrăcat două outfituri stylish, care au marcat importanţa ocaziei. Unul dintre outfituri a fost cel compus din rochia verde Carolina Herrera, cu care am mai văzut-o, şi pe care şi-a asortat-o cu o geantă Magrit şi pantofii D`Orsay.

Al doilea outfit purtat e compus dintr-un costum Hugo Boss şi o cămaşă cu un imprimeu sofisticat

Ulterior, Regina Letizia a purtat un costum Hugo Boss, compus dintr-o pereche de pantaloni conici şi un blazer superb, pe care l-a asortat cu o bluză neagră cu un imprimeu sofisticat. În picioare, a ales o pereche de pantofi Magrit, pe care i-a mai purtat şi cu alte ocazii. Look-ul a fost completat de un clutch asortat şi o perche de cercei Chanel, în formă de steluţă.

foto: Getty Images

Mai multe