Par cu adevărat îndrăgostiți! Imaginea nevăzută până acum cu Harry și Meghan de la Jocurile Invictus

1 octombrie 2023   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle nu puteau să pară mai îndrăgostiți! Cea mai recentă fotografie dată cu ei publicității dovedește cât de atașați sunt unul de altul!

În fotografia emoționantă postată sâmbătă, Meghan Markle își privește soțul, pe Prințul Harry, care părea să repete discursul de la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus, care au avut loc în Germania în urmă cu câteva săptămâni.

Poza alb-negru a fost postată de Misan Harriman, prietenul apropiat al lui Meghan, care i-a însoțit pe duce și ducesă la turneul de la Dusseldorf la începutul acestei luni.

Alături de fotografie se aflau cuvintele: „Un moment minunat de la jocurile din acest an @weareinvictusgames!”. Fotografia pare să fi fost făcută în ultima zi a competiției, înainte de ceremonia de închidere, care a avut loc seara.

Meghan Markle a purtat pe timpul zilei un costum în nuanțe de crem, compus dintr-un sacou elegant și pantaloni asortați, dar și un top alb și o vestă. În ceea ce privește părul, ea a optat să își poarte podoaba capilară pe umeri.

Poza din culise nu a fost singura împărtășită de Misan. De asemenea, el a arătat o serie de fotografii semnificative ale ducesei întâlnindu-se cu un fan la jocuri, precum și o altă fotografie din culise, de data aceasta la ceremonia de închidere. Meghan Markle și Prințul Harry au fost surprinși din spate, iar ducesa își pusese mâna cu tandrețe pe spatele soțului ei. 

Harry și Meghan, escapadă după Jocurile Invictus din Germania

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o vizită secretă în Portugalia, după ce au asistat la Jocurile Invictus din Germania. Cei doi s-au bucurat de o "evadare romantică" în regiunea Alentejo din Portugalia, între călătoria lor la Dusseldorf și întoarcerea în Statele Unite săptămâna trecută, a relatat revista portugheză Nova Gente, conform Mirror.

Publicația a scris că cei doi au călătorit în satul Melides în urma unei invitații din partea verișoarei lui Harry, prințesa Eugenie. Soțul lui Eugenie, Jack Brooksbank, lucrează în marketing și vânzări la o stațiune privată din apropierea satului de pe coasta Alentejo, la o mică distanță de Lisabona. În luna mai a anului trecut, s-a speculat că Prințesa Eugenie și soțul ei își împărțeau timpul între Portugalia și Londra, după ce Jack a început să lucreze la o companie, în Portugalia.

De-a lungul anilor, Prințesa Eugenie a fost prietena apropiată și confidenta lui Harry. O persoană din interior apropiată de prinț a declarat anterior pentru People: „Sunt încă cei mai buni prieteni și vorbesc în mod constant". Aceștia au adăugat că tensiunile dintre ducii de Sussex și familia regală au fost "foarte stresante" pentru Eugenie și sora ei mai mare, prințesa Beatrice, și că le este "greu să privească", deoarece "văd ambele părți".

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe