Parada reginelor și prințeselor nordice la Berlin: Regina Mary a Danemarcei, frumoasa balului, în roșu

22 octombrie 2024   Royals

Cuplul regal danez a participat, seara trecută, la un dineu oferit de președintele Germaniei și soția acestuia, la Berlin, ocazia cu care Mary a Danemarcei a fermecat cu ținuta sa.

Cuplul regal a participat la cină împreună cu prințesa moștenitoare suedeză Victoria și soțul ei, Daniel, și cu prințul moștenitor norvegian Haakon și soția lui, Mette Marit, tema reuniunii de la Berlin fiind cea de-a 25-a aniversări a ambasadei comune a țărilor nordice în capitala Germaniei. 

Dintre toate aceste reprezentante feminine ale țărilor nordice, Regina Mary a Danemarcei a fost cea care a atras toate privirile, în rochia ei somptuoasă, de bal, de un roșu aprins, fiind sorbită pur și simplu din ochi de soțul ei, deopotrivă chipeș în fracul lui, Regele Frederik al Danemarcei. Nota sexy din ținuta lui Mary a fost dată de crăpătura dramatică a fustei, care a lăsat la vedere o pereche de picioare foarte fit.

În ceea ce o privește de Prințesa Victoria a Suediei, aceasta a surprins și ea plăcut la dineul cu pricina, alegând o rochie lungă, din catifea mov, cu un pliu fantezie în zona mediană, o ținută care i-a venit ca turnată și i-a dat un aer regal suplimentar.

Soția moștenitorului norvegian, Prințesa Mette-Marit, n-a fost la fel de inspirată când și-a ales rochia de bal, ținuta sa având un aer casual. Soția Prințului Haakon a ales o rochie cu imprimeu colorat și cu un model cât se poate de simplu, în timp ce soțul ei a ales un smoking care i-a venit ca turnat, într-o nuanță de albastru regal.

Din toată această bătălie stilistică a prințeselor și reginelor nordice, soția Regelui Frederik s-a impus fără drept de apel, demonstrând încă o dată că devine una dintre cele mai stilate figuri regale feminine din această lume, alături de Prințesa de Wales sau Regina Letizia.

Foto: Getty Images, Facebook

Mai multe