Paranoici? Prinţul Harry şi Meghan Markle au chemat poliţia de nouă ori în nouă luni, de când s-au mutat în Montecito

9 aprilie 2021   Royals

Ducii de Sussex şi-au exprimat în nenumărate rânduri obsesia lor pentru securitate.

În timpul interviului cu Oprah, Prinţul Harry chiar s-a plâns că palatul regal i-a retras divizia de securitate care îl proteja pe el şi pe familia lui, din momentul în care a părăsit Anglia. Aşa că nu-i de mirare să aflăm că, de când s-au stabilit în Montecito, el şi Meghan Markle au chemat poliţia de nu mai puţin de nouă ori. Nouă apeluri în nouă luni, cum ar veni.

Cei doi s-au mutat în proprietatea din cartierul Montecito în iulie anul trecut, împreună cu fiul lor, Archie, iar de-atunci, biroul Şerifului din Santa Barbara a înregistrat nouă apeluri telefonice şi activări ale alarmei de la ei. Doar în luna iulie, prima lună în care familia de Sussex a locuit în noua lor casă, poliţia a fost chemată la proprietate de patru ori.

Iar în ajunul Crăciunului de anul trecut, de exemplu, poliţiştii au fost chemaţi din nou după ce s-a presupus că un brăbat a încălcat proprietatea ducilor. Bărbatul a fost prins şi dus la secţie, însă a fost eliberat mai târziu. Cel mai recent apel a fost înregistrat pe 16 februarie, sub forma activării alarmei de securitate. 

Toate aceste date au fost obţinute de publicaţia The Telegraph, care s-a folosit de dreptul la libertatea informaţiei oficiale pentru a intra în posesia lor.

Mai multe