Persoana care i-ar putea apropia pe William și Harry: "Are o relație foarte bună cu amândoi"

12 septembrie 2022   Royals

Problemele dintre Harry și William și-ar putea găsi rezolvarea cu ajutorul unui văr.

Peter Phillips – care este fiul Prințesei Anne și cel mai mare nepot al Reginei Elisabeta a II-a – a încercat să aducă pacea între verii săi regali, a declarat o sursă pentru The Telegraph Și, potrivit publicației, ar putea îndeplini din nou acest rol.

„Peter este obișnuit să acționeze ca un mic tampon”, a remarcat o persoană din interior. S-ar putea să joace din nou acest rol din nou în încercarea de a-i aduce împreună”.

Phillips, în vârstă de 44 de ani, a mers anterior între cei doi frați înstrăinați în timpul unei procesiuni funerare pentru răposatul lor bunic, Prințul Philip.

Se pare că omul de afaceri are o relație strânsă atât cu William, în vârstă de 40 de ani, cât și cu Harry, în vârstă de 37 de ani.

El are două fiice, pe Savannah, în vârstă de 11 ani, și pe Isla, în vârstă de 10 ani, cu fosta sa soție, Autumn Kelly, iar în prezent ocupă locul 17 la rândul pentru tron.

Harry și William se ceartă de câțiva ani, dar relația dintre ei s-a înrăutățit după întâlnirea explozivă cu Oprah Winfrey  în 2021. Atunci, Ducele de Sussex a făcut mai mult mărturisiri despre tatăl său și William.

Apele par să se fi dezghețat după ce frații, împreună cu soțiile lor, Kate Middleton și Markle, au ieșit, sâmbătă, în fața Castelului Windsor pentru a saluta mulțimea. „Suntem cu toții recunoscători – ambele părți au lăsat totul deoparte pentru Regină”, a declarat o sursă.

Phillips a apărut în fața Castelului Balmoral mai devreme în acea zi. El s-a aflat acolo alături de mama și soțul ei, viceamiralul Timothy Laurence, și de sora lui, Zara Tindall. Ei, împreună cu alți membri ai familiei, inclusiv prințul Andrew și prințul Edward, au admirat florile și felicitările lăsate în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

Înmormântarea reginei va avea loc luni, 19 septembrie. Ea a murit joi, la vârsta de 96 de ani.

Mai multe