Petrecere în izolare. Cum vor arăta zilele de naştere ale micuţilor Charlotte şi Archie?

27 aprilie 2020   Royals

Ca un făcut, anul acesta, trei dintre cei mai cunoscuţi copii regali britanici îşi sărbătoresc zilele de naştere în izolare.

A fost micuţul Prinţ Louis, pe 23 aprilie, şi urmează Prinţesa Charlotte, pe 2 mai, şi Archie, primul născut al foştilor Duci de Sussex, pe 6 mai.

Singura fetiţă a Ducilor de Cambridge, simpatica Charlotte, va împlini sâmbătă cinci ani, aniversare pe care o va petrece alături de familia sa, în izolare, în reşedinţa regală din Norfolk. Chiar dacă Prinţul William şi Kate Middleton vor avea grijă să organizeze o petrecere pentru micuţa Charlotte, aceasta va fi una restrânsă, doar cu membrii familiei.

Cu toate acestea, Charlotte va avea parte şi de o petrecere virtuală, cu ajutorul platformei Zoom, acolo unde se vor aduna să o felicite toţi membrii familie regale, inclusiv Regina Elisabeta, aflată în izolare la Castelul Windsor.

În cazul verişorului Archie, care va împlini un an pe 6 mai, pe tărâm american, este sigur că Prinţul Harry şi Meghan Markle vor celebra ocazia prin publicarea unei fotografii noi cu fiul lor. 

Ultima fotografie publică cu Archie datează din decembrie anul trecut şi a fost făcută în Canada, acolo unde au locuit, o perioadă, foştii duci de Sussex, înainte de a se reloca în însoritul Los Angeles.

Mai multe