Plănuiește Harry ”Megxit”? ”Prințul vrea acasă. În cele din urmă, o va părăsi pe Ducesă!” Cine spune asta

10 iulie 2024   Royals

Brexit am avut și încă mai există nostalgici. Sunt lucruri care se leagă și lucruri care se dezleagă. Ce urmează în cuplul ducilor de Sussex? Un expert regal își dă cu părerea, analizând situația celor doi.

Și mai mult ca sigur, Harry ar fi reprimit în familia de origine dacă ar renunța la soție. Să fie ea singura sursă a conflictelor dintre mezin și familie? 

”Harry, Ducele de Sussex, o va părăsi într-o zi pe Meghan Markle pentru o întoarcere permanentă acasă în Regatul Unit.” Autorul și istoricul regal veteran Hugo Vickers i-a spus editorului regal Matt Wilkinson la podcastul „The Sun’s Royal Exclusive” că ducele rebel este în prezent plin de „mânie” și măcinat de teama intensă că și-ar pierde ducesa, dar această „situație” nu mai poate continua mult.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți de peste șase ani.

„Unde crezi că vor fi peste 20 de ani?” a întrebat Wilkinson expertul.

„Cred că Prințul va veni acasă”, a răspuns autorul regal. "Harry va veni acasă, iar dacă vine acasă, trebuie să fim foarte drăguți cu el, pentru că va însemna că a trecut printr-o experiență neplăcută. Probabil ar fi destul de supărat."

Prezentatorul s-a întrebat atunci și dacă Regele Charles al III-lea, ipotetic încă în funcție, la momentul scenariului, și-ar primi acasă mezinul cu brațele deschise. Atunci, Vickers a spus: „Da, da. Regele i-a lăsat ușa larg deschisă. Făcea o treabă așa de bună înainte. (N.R - înainte de Meghan). Părea atât de fericit.”

Autorul cărții ”Cai și soți” a detaliat apoi situația complexă, emoțională a lui Harry, observând: „De obicei, ești fericit când îți faci datoria și când îți aduci contribuția în fața oamenilor. Când te pui de-a curmezișul a ceea ce este menit, nu poate fi de bine”, e de părere expertul.

Expertul și majoritatea britanicilor, am spune noi.

Există senzația că mezinul Harry s-a dezrădăcinat și britanicii consideră în continuare că locul lui e... acasă.

Foto: Profimedia

Mai multe