Portret mamă-fiică! Regina Jetsun Pema a Bhutanului a împlinit 34 de ani și s-a pozat cu fetița ei

5 iunie 2024   Royals

Cu ocazia zilei sale de naștere, Regina Jetsun Pema a Bhutanului a dat publicității imagini cu ea și cea de-a treia fetiță. Prințesa, al cărei nume este Sonam Yangden Wangchuck, s-a născut pe 9 septembrie 2023.

Familia regală din Bhutan a sărbătorit! Regina Jetsun Pema tocmai a împlinit 34 de ani. Cu această ocazie specială, Regele Jigme Khesar Wangchuk i-a dedicat soției sale câteva cuvinte speciale, însoțite de imagini cu aceasta și fiica lor cea mică, Sonam Yangden Wangchuck. Prințesa s-a născut la 9 septembrie 2023, iar aparițiile sale publice au fost puține și rare, așa că aceste portrete sunt o modalitate perfectă de a vedea cât de mult a crescut.

„Îi urăm Majestății Sale o aniversare fericită la 34 de ani 🎊”, a fost mesajul transmis de rege pentru Regina Jetsun Pema a Bhutanului. 

În imaginile făcute publice, Prințesa Sonam Yangden Wangchuck, în vârstă de nouă luni, este îmbrăcată într-o rochie scurtă imprimată cu flori albastre, verzi și galbene, pantofi albi și o fundiță drăguță în păr. Stă în brațele mamei sale și zâmbește spre aparatul de fotografiat. În a doua fotografie, realizată tot în grădinile înflorite ale Palatului Lingkana, lângă Regina Jetsun Pema și fiica ei cea mică apare și câinele lor de companie.

Regina Jetsun Pema, care este cea mai tânără regină din lume, este considerată un simbol al stilului, fiind adesea comparată cu Kate Middleton pentru bunul său gust și rafinamentul său.

La ședința foto, ea a ales o ținută compusă dintr-o bluză din satin albastru cu manșete de culoarea șampaniei și flori brodate și o fustă cu imprimeu geometric. 

Despre familia regală a Bhutanului

În 2006, Regele Jigme Khesar a devenit cel mai tânăr monarh din lume, după ce a urcat pe tron la vârsta de 26 de ani, în urma abdicării precedentului Rege Dragon, Jigme Singye Wangchuck. În octombrie 2011, suveranul s-a căsătorit cu Jetsun Pema în Punakha Dzong. La momentul nunții, actuala regină, care este verișoară îndepărtată a soțului său, membră a unei familii aristocratice bhutaneze și studentă la Londra, avea doar 21 de ani.

În acest timp petrecut împreună, cuplul regal are trei copii: Gyalsey Jigme Namgyel, primul născut și viitorul Rege Dragon, care s-a născut în februarie 2016, și Jigme Ugyen Wangchuck, care s-a născut în martie 2020, dar și pe micuța Sonam Yangden Wangchuck, care a venit pe lume în decembrie 2023. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe