Poveste din trecut: Regele Charles a avut o relație cu frumoasa Prințesă Caroline de Monaco?

6 octombrie 2022   Royals

Pe modelul ce-ar fi fost dacă, am descoperit o poveste de dragoste care-a fost cât pe ce să se-ntâmple. Iar dacă s-ar fi întâmplat, ar fi schimbat cu totul configurația familiei regale britanice.

Ei bine, se făcea că-n anii 70, actualul Rege Charles al III-lea pusese ochii pe una dintre cele mai frumoas prințese europene (dacă nu chiar cea mai frumoasă): Prințesa Caroline de Monaco, sora Prințului Albert de Monaco. 

În anul 1975, mai exact, pe atunci Prințul Charles a vizitat Principatul de Monaco, ocazie cu care a petrecut timp cu familia princiară în general, și cu frumoasa Caroline și fratele său mai mic, Albert, în special. Pe atunci în vârstă de doar 18 ani, Caroline era nu doar o tânără superbă, ci și una foarte șic, o fashionistă precum fiica ei care-i seamănă perfect, Charlotte Casiraghi.

Cum pe atunci burlacul Charles s-a întors la Monaco doi ani mai târziu, pentru a lua parte la un bachet select alături de familia princiară, presa internațională a început să fabrice o așa-zisă poveste de dragoste între moștenitorul coroanei și fiica lui Rainier de Monaco. Era, până la urmă, vorba despre acea perioadă în care Charles își căuta soție, mai mult la insistențele mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, care se săturase de burlăcia lui.

În realitate, însă, se pare că n-a fost vorba deloc de așa ceva: Prințesa Caroline nu era deloc interesată de prințul britanic, iar despre Charles se vorbea c-ar fi fost atras, mai degrabă, de mama acesteia, legendara Grace Kelly.

Până la urmă, Caroline avea să ajungă la altar de nu mai puțin de trei ori, cea mai cunoscută căsnicie fiind cea cu afaceristul italian Stefano Casiraghi, decedat în urma unui accident nautic, în timp ce Regele Charles a avut și el partea lui de dramă: binecunoscutul triunghi conjugal cu Lady Diana și Camilla. 

Foto: Profimedia

Mai multe