Povestea jachetei pe care Meghan Markle a purtat-o la vizita ei surpriză în Brooklyn

11 octombrie 2023   Royals

Meghan Markle a apărut îmbrăcată în cea mai cool și tinerească ținută!

Meghan Markle a purtat o jachetă specială în timpul vizitei sale la școala The Marcy Lab School din Brooklyn, marți. Jacheta i-a fost dăruită de un grup de elevi din cartierele sărace în timpul unuia dintre ultimele sale angajamente solo în calitate de membru senior al familiei regale, în martie 2020. În timpul vizitei sale surpriză la Școala Robert Clack din estul Londrei, înainte de Ziua Internațională a Femeii din 2020, echipa de dezbateri i-a dăruit ducesei de Sussex, în vârstă de 41 de ani, jacheta. Meghan a ținut, de asemenea, un discurs în fața celor 700 de elevi - și a urmat un moment memorabil, când un tânăr elev a devenit viral pentru că i-a făcut un compliment lui Meghan pe scenă, în fața întregii școli: „Chiar este frumoasă, nu-i așa?".

Pentru ieșirea de marți, alături de soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle a asortat jacheta cu blugii skinny negri, pe care i-a purtat și în timpul Jocurilor Invictus de luna trecută, o cămașă neagră simplă și pantofi cu toc.

Prințul Harry și Meghan Markle, discuții cu studenții din Brooklyn

Cuplul a făcut o vizită la Marcy Lab School pentru a marca Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Școala a fost fondată de doi profesori, Maya Bhattacharjee-Marcantonio și Reuben Ogbonna, care încearcă să schimbe modul în care cunt priviți tinerii studenți de culoare cae obțin locuri de muncă de top în sectorul tehnologic. Vorbind în fața unui mic grup de studenți, Prințul Harry a amintit despre importanța echipei.

„Fiecare are propria poveste, iar viața fiecăruia va fi în continuare plină de complicații și provocări. Iar dacă unul dintre voi începe să fie tăcut, retras, trebuie să aflați de ce", a spus el. „Și nu uitați să vă distrați! (...) Ce vă entuziasmează cel mai mult și ce vă sperie cel mai mult în legătură cu lumea online?" i-a întrebat apoi Prințul Harry pe elevi, în timp ce atât el, cât și Meghan Markle așteptau răspunsurile. 

În ianuarie 2023, Fundația Archewell a lui Meghan Markle și a Prințului Harry a oferit un grant școlii The Marcy Lab, iar aceștia au organizat sesiuni de informare cu bursierii și cu părinții lor pe parcursul anului. Vizita lor de marți coincide cu activitatea lui Meghan Markle și a Prințului Harry prin intermediul fundației lor Archewell pentru a construi o lume online mai bună, scrie People

Foto: LEE MORGAN FOR THE ARCHEWELL FOUNDATION, Getty Images

Mai multe