Poza de botez a lui Archie, fiul lui Harry și al lui Meghan, a fost sau nu editată? Reacția fotografului

20 martie 2024   Royals

Fotograful Chris Allerton a negat că a editat portretul de botez al fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Prințul Archie. Speculațiile vin după scandalul iscat de Kate Middleton, cu poza dată publicității de Ziua Mamei.

În timp ce ziarul britanic Daily Mail a relatat marți că Getty Images a etichetat fotografia din iulie 2019 ca fiind "îmbunătățită digital", agenția foto a precizat pentru publicația Page Six că, în cele din urmă, "nu au fost găsite probleme" cu fotografia din ziua botezului Prințului Archie. 

„Imaginea în cauză a avut o notă a editorului plasată pe ea în timp ce era în curs de revizuire, iar acea notă a fost acum eliminată", a declarat miercuri un purtător de cuvânt pentru Page Six. 

Fotografia de familie îi înfățișa pe Prințul Harry, 39 de ani, Meghan Markle, 42 de ani, și pe băiețelul lor pe o canapea, înconjurați de Kate Middleton, Prințul William, Regele Charles al III-lea, regina Camilla și Doria Ragland.

De curând, agenția foto Getty Images a examinat și o fotografie pe care Kate Middleton a făcut-o Reginei Elisabeta a II-a cu nepoții și strănepoții ei în aprilie 2022, declarând ulterior că aceasta a fost editată.

Agenția foto a început să analizeze fotografiile familiei regale după ce Kate Middleton a făcut o gafă de zile mari cu poza ei de Ziua Mamei. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit duminică o fotografie cu cei trei copii ai ei și ai lui William, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, iar fanii cu ochi de vultur au semnalat că e editată. Utilizatorii rețelelor de socializare au atras atenția asupra fermoarului nepotrivit al lui Kate Middleton, dar și asupra mâinii neclare a fiului ei cel mic.

Ulterior, Kate Middleton a recunoscut Photoshop-ul, scriind într-o declarație că "experimentează ocazional cu editarea" și că își cere scuze pentru "orice confuzie". 

Cu toate acestea, mulți utilizatori de social media - inclusiv Andy Cohen de la Bravo - cred că "asta nu este Kate". Middleton, care este așteptată să revină în atenția publicului după Paște, a lipsit de la primul angajament oficial de lucru al lui William de la intervenția sa. Prințul de Wales a fost fotografiat marți la Millennium Gallery din nordul Angliei și a vorbit cu drag despre soția sa.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe