Previziune sumbră pentru prinţul Harry a unui fost angajat. Ce i-a transmis bărbatul, extrem de dezamăgit de ducele de Sussex

26 mai 2021   Royals

Paul Burrell, fostul valet regal, s-a declarat extrem de dezamăgit de prinţul Harry şi dezvăluirile sale din ultima perioadă.

Fostul angajat nu îl vede cu ochi buni pe ducele de Sussex. A mărturisit că nu îl recunoaşte şi crede că odată ce va realiza cu adevărat ce gafe monumentale a făcut, va fi un om devastat.

Recentele interviuri, amintiri, comentarii făcute de prinţul Harry l-au deranjat pe Burrell, care e convins că ducele traversează o perioadă nefastă, care îl va costa mult în viitor: ”Va fi un om distrus”, e de părere fostul valet regal, profund ataşat de monarhia britanică.

Burell, în vârstă de 62 de ani, care a lucrat în serviciul reginei, cât şi al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, mărturiseşte că efectiv nu îl recunoaşte pe Harry şi cumva încearcă să arunce o umbră de îndoială asupra lui Meghan Markle, despre care afirmă că l-ar fi ”orbit”.

Între timp, ducii de Sussex aşteaptă al doilea copil şi şi-au mutat reşedinţa peste ocean, cât mai departe de casa regală britanică.

Foto: Profimedia

Mai multe