Prima apariţie în 8 ani! Kate Middleton, nicio greşeală la ieşirea comună cu Regina Elisabeta

19 martie 2019   Royals

Deşi cumnata ei, mult mai recent intrată în sânul familiei regale, a avut deja parte de o apariţie comună cu Regina Elisabeta, Kate de-abia acum a apărut, la un eveniment oficial, alături de suverana Marii Britanii.

A fost văzută de atâtea ori alături de regina Elisabeta încât nimeni nu şi-a dat seama că cele n-au fost, de fapt, niciodată singure la o apariţie oficială. Ei bine, azi, la 8 ani de la nunta regală, Kate şi Regina Elisabeta au participat la un eveniment oficial de la King`s College London.

Şi, spre deosebire de Meghan căre părea derutată de cutumele regale la ieşirea ei cu suverana, Kate s-a descurcat de minune. A mers mereu în spatele Majestăţii Sale, i-a dat întâietate oriunde şi a făcut faţă protocolului regal. Ca o adevărată Ducesă!

Pentru acest eveniment, Kate a îmbrăcat un outfit semnat de Catherine Walker, în tonuri de gri, la care a accesorizat o pălărie de tip fascinator. Regina Elisabeta, în schimb, a purtat o ţinută all-pink, creată de Stewart Parvin, căreia i-a potrivit o pălărie Rachel Trevor-Morgan.

Amintim şi că-n 2012, la un an de la nunta cu Prinţul William, Kate apărea, într-adevăr, alături de suverana Marii Britanii, dar şi de soţul acesteia, Prinţul Philip, la acea vreme fiind încă neretras din viaţa publică.

Vezi galeria foto!

Mai multe