Prima zi de școală cu Regina Letizia: soția lui Felipe a arătat ca o franțuzoaică în ținuta ei alb-negru

12 septembrie 2023   Royals

Nu există ocazie în care Regina Letizia să dea greș cu alegerea sa vestimentară, iar prima zi de școală a fost un alt exemplu în acest sens.

Regina Letizia a Spaniei a fost deosebit de elegantă, ieri, când a inaugurat anul școlar la Santiago de Compostela.

Suverana în vârstă de 50 de ani și-a demonstrat simțul deosebit al stilului într-un ansamblu îndrăzneț, dar elegant, atunci când a vizitat o școală din nord-vestul Spaniei.

Ei bine, Letizia a purtat cu această ocazie un top cu dungi albe și bleumarin în stil parizian, de la Hugo Boss, cu mâneci trei sferturi. Pentru acest eveniment, spanioloaica a vrut să-și schimbe și coafura, alegând una mai jovială, și anume o coadă de cal joasă, care i-a dat un aer tineresc.

Letizia și-a completat outfitul cu o pereche de pantaloni de costum bleumarin, tot de la Hugo Boss, strânși în talia extrem de subțire cu o curea șic, și cu niște pantofi cu toc mic de la Isabel Abdo, din piele întoarsă și decupați la călcâie. Look-ul este foarte simplu și șic și poate fi adoptat de toate fashionistele, mizând pe trei piese esențiale: tricoul în dungi, pantalonul chino sau de costum și pantofii eleganți.

În timpul vizitei sale, soția Regelui Felipe al Spaniei a vizitat mai multe facilități școlare, inclusiv săli de clasă și curtea școlii. Ea a avut, de asemenea, o întâlnire cu educatorii și cu profesorii și și-a încheiat vizita cu o ieșire în fața școalii, pentru a-i saluta pe localnicii adunați acolo.

Regina Letizia a Spaniei este una dintre cele mai admirate femei regale europene când vine vorba de modă.

Fosta jurnalistă care s-a căsătorit cu Regele Felipe al Spaniei în 2004 și care i-a dăruit acestuia două fiice, pe Prințesa Leonor și Infanta Sofia, este lăudată în mod frecvent pentru bunul ei gust evident și stilul ei regal-șic.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe