Primele fotografii cu burtica proeminentă a lui Kate Middleton. Iat-o într-un outfit sport!

31 octombrie 2017   Royals

Mai sunt multe luni până când cel de-al treilea bebeluş regal se va naşte, însă burtica lui Kate Middleton a început să fie proeminentă. Iat-o la cea mai recent apariţie a sa publică, de astăzi!

Primele fotografii în care sarcina e vizibilă

De când a anunţat că e însărcinată a treia oară, Kate a apărut de foarte puţine ori în public, dat fiind faptul că suferă de greţuri şi ameţeli grave. Azi, însă, Ducesa de Cambridge s-a simţit mai bine, aşa că a onorat invitaţia celor de la Lawn Tennis Association.

Aşa se face că, dimineaţă, Kate a luat parte la prima îndatorire publică solo de când a anunţat că e însărcinată din nou, afişând, de altfel, o burtică proeminentă. Fotografii au reuşit, aşadar, să surprindă astăzi primele fotografii în care sarcina Ducesei de Cambridge este evidentă, mult aşteptate de simpatizanţii casei regale britanice.

Burtica e proeminentă

Ducesa (35) a îmbrăcat cu această ocazie un outfit sport, care i-a pus în evidenţă silueta încă fit. De altfel, Kate are o condiţie fizică de invidiat, făcând şi mici demonstraţii de tenis la acest eveniment la care a participat.

Are o condiţie fizică de invidiat

Bebeluşul se va naşte în luna aprilie, anul viitor.

foot: Getty Images

Mai multe