Primele imagini cu Prințesa Leonor a Spaniei la Școala Militară Navală! Îi stă tare bine în uniforma albă

31 august 2024   Royals

O nouă etapă în viața Prințesei Leonor, fiica cea mare a Regelui Felipe al Spaniei și a Reginei Letizia! Pregătirea militară continuă pentru ea!

Prințesa Leonor tocmai a început o nouă etapă a pregătirii sale militare. La o zi după ce a intrat la Școala Navală din Marín (Pontevedra) ca aspirant în al treilea an de armată, ea a dat startul antrenamentelor alături de colegii săi. După formalități, a venit timpul să înceapă pregătirea. 

Prințesa Leonor a aterizat singură la Marín, unde e Școala Navală. Tatăl său, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, se află la Barcelona pentru Cupa Americii, în timp ce Regina Letizia, mama ei, se află la Paris pentru a susține delegația spaniolă la Jocurile Paralimpice.

„Astăzi, cu mare entuziasm mă alătur acestei Școli Militare Navale pentru a-mi continua pregătirea militară. Sunt sigură că aici voi avea ocazia să învăț multe și să împărtășesc multe experiențe importante împreună cu colegii mei”, a scris ea în cartea de onoare a școlii ale cărei origini datează de la sfârșitul secolului al XIV-lea și începutul secolului al XV-lea.

Aici își va petrece Prințesa Leonor primele patru luni și apoi se va îmbarca pe nava de antrenament Juan Sebastián de Elcano.

Nu doar cu mesajul ei a impresionat în prima zi la Școala Militară Navală, ci și cu ținuta. În primă zi,  Prințesa Leonor, îmbrăcată în uniforma albă a Marinei Speciale, dar fără jacheta cu nasturi, a primit o insignă, alături de alți colegi de clasă, care o recunoaște ca elev distins.

Tot în prima zi, ea a participat, de asemenea, la o competiție sportivă inter-brigăzi, care a fost câștigată cu această ocazie de Brigada a III-a, unde se află moștenitoarea tronului, potrivit Casei Regale.

Pentru această competiție, ea și-a dat jos uniforma și a îmbrăcat un trening format din pantaloni scurți, tricou, șosete albe și adidași, toate ștampilate cu stema Academiei Navale.

Foto: Profimedia

Mai multe