Principesa Sofia a României e tot mai îndrăzneață în alegerile sale vestimentare

6 iulie 2024   Royals

Sora mai mică a Majestății Sale Margareta a avut o nouă prezență publică remarcabilă și foarte în vogă.

Delicata și discreta Principesă Sofia a României, așa numita „principesă fotograf”, ne surprinde cu o activitate tot mai susținută în cadrul Casei Regale, ea fiind mâna dreaptă a surorii sale mai mari, Majestatea Sa Margareta, mai ales în ultimele luni.

Pe lângă Principele Consort Radu, Custodele Coroanei se bazează des pe aceasta, însărcinând-o să o reprezinte în relația cu ambasadele și cu anumite evenimente culturale sau sportive.

Fină cunoscătoare a artelor, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a participat la Gala de deschidere a festivalului internațional de jazz EUROPAfest, intitulată Jazz at the Palace și organizată la  Palatul Regal - Muzeul Național de Artă, Sala Auditorium. Pentru această ocazie, fiica Regelui Mihai a optat penttru o ținută flamboaiantă, mai îndrăzneață decât de-obicei, în tonuri de roz și de auriu, cu pantalon drept și o bluză cu un print foarte eclectic și modern - un desen baroc ce amintește de imprimeurile promovate în colecțiile unor branduri precum Versace și Rinascimiento. Ținuta vibrantă a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri și cu bijuterii aurii - dintre care acei cercei fantezie, în perfect dialog stilistic cu bluza, au completat frumos și curajos ansamblul.

Deunăzi, îi admiram stilul romantic șic de la recepția de 4 iulie organizată de Ambasada SUA, unde Principesa Sofia a purtat o rochie estivală cu picățele. Și trebuie să recunoaștem că ne place atât coafura ei bob, cât și alegerile vestimentare făcute în ultima perioadă.

Concertul serii, prezentat de Raluca Moianu, a inclus un repertoriu de jazz, reunind muzicieni din Italia, Marea Britanie, România și Israel.

Evenimentul anual este plasat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Custodele Coroanei și al Alteței Sale Regale Principele Radu, începând din anul 2005.

Festivalul se va desfășura la București în perioada 5-14 iulie, fiind prezenți pe scenă artiști din 20 de țări din toată lumea.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Mai multe