Prințesa Adrienne i-a cucerit pe fanii regali. Cum a furat atenția mezina Prințesei Madeleine a Suediei

12 aprilie 2023   Royals

Prințesa Madeleine a Suediei a împărtășit urmăritorilor din online o imagine adorabilă cu cei trei copii ai săi.

Mama regală a publicat o fotografie făcută în spiritul sărbătorilor, cu fiul său în vârstă de 7 ani, Prințul Nicolas, și cu fiicele Prințesa Leonore, în vârstă de 9 ani și mezina de 5 ani, Prințesa Adrienne.

Cum se întâmplă de obicei, cel mai mic captivează. Este și cazul simpaticei Adrienne.

Prințesa Madeleine a Suediei a notat în dreptul pozei: ”Un Paște fericit!”.

Toți cei trei copii regali sunt adorabili, însă micuța Adrienne se remarcă de departe, căci nu mai este fetiță, ci un iepuraș adorabil!

Mezina în vârstă de 5 ani și-a pictat fața și și-a pus un accesoriu de sezon, urechi adorabile de iepuraș.

Fratele său îi ține isonul în poză, ca un frate mai mare ocrotitor, în timp ce Leonore emană o distincție regală.

Prințesa Adrienne a făcut deliciul internauților, care au felicitat-o pe Prințesa Madeleine a Suediei pentru cei trei mici regali intrați în spiritul Paștelui.

Desigur, spiritul Paștelui catolic, care este foarte mult despre iepuraș și cadouri, cel mai puțin despre Iisus Hristos. Este Paștele tipic occidental, orientat înspre consum și foarte departe de spiritualitate.

Superba prințesă suedeză își încânta fanii de obicei cu imagini din SUA, țara care i-a găzduit o bună bucată de vreme. Totuși, fiica cea mică a Regelui Carl XVI Gustaf și a Reginei Silvia a decis, alături de familie, să revină în Suedia de anul acesta, în luna august.

Prințesa Madeleine a Suediei și-a anunțat revenirea în țara natală în primăvara acestui an, alături de soțul Christopher O'Neill, și de cei trei copii ai lor, Prințesa Leonore, Prințul Nicholas și Prințesa Adrienne.

"Prințesa Madeleine și domnul Christopher O'Neill au decis ca familia să se mute în Suedia pentru o perioadă nedeterminată", a precizat Casa Regală.

Citată de tabloidul suedez "Expressen", Margareta Thorgren, șefa departamentului de comunicare al Casei Regale, a declarat că fiica cea mică a Regelui Carl al XVI-lea Gustaf și soțul ei "abia așteaptă să se întoarcă acasă". După ce a locuit la Londra, cuplul se mutase la Miami, în Florida, în 2018, la doar câteva luni după nașterea lui Adrienne. Prințesa Madeleine și familia ei au revenit de-atunci în Suedia doar în timpul verii și de Crăciun. Din cauza pandemiei de coronavirus, ea nu a putut să se întoarcă în țara sa natală timp de mai bine de un an și jumătate.

Motivul? Prințesa Madeleine a Suediei dorește să le ofere copiilor "o educație suedeză".

Adorabila micuță prințesă Adrienne abia a împlinit 5 ani, pe 9 martie 2023. Și atunci momentul a fost marcat în online de către mama sa, Prințesa Madeleine a Suediei, la rândul său o mezină, căci este fiica cea mică a Regelui Carl XVI Gustaf și a Reginei Silvia: ”La mulți ani, Adrienne, ești o fetiță adorabilă, dulce și încântătoare. Te iubim enorm.”

Foto: Getty și Instagram

Mai multe